Tajna čiste i lepršave kose je zapravo ovaj suvi šampon!

Izaberite jednu od mnogobrojnih mirisnih linija suvog šampona Batiste i uživajte preko celog dana!

Suvi šampon Batiste je najbolje čuvana tajna kada je reč o osvežavanju kose između dva pranja. I sada, posle više od 50 godina otkako je lansiran, ovaj višestruko nagrađivani suvi šampon doživljava renesansu.

Dizajn je nov, razigran i smeo, a nov, intenzivniji miris ostavlja prepoznatljiv pečat prilikom oblikovanja vaše frizure – nije važno da li korististite osnovne ili premijum linije, svi će prepoznati Batiste.

Ako vam je potrebno malo osveženja ujutru, po podne radi važnog sastanka ili uveče pre izlaska, onda vam treba suvi šampon Batiste – s inovativnom formulom koja će nežno, ali i efikasno, ukloniti višak masnoće sa vlasišta i vašu kosu učiniti čistom, bujnom i mirisnom.

Batiste ne isušuje kosu, ne slepljuje je i ne ostavlja bele tragove, što ga čini sastavnim delom vaše svakodnevne rutine, jer kosi pruža dodatni sjaj i miris, koji traju duže nego ikada pre. U jednom pokretu, brzo i jednostavno, osvežite i doterajte kosu bilo kada i bilo gde.

Ako želite da se u svakom trenutku u toku dana osećate fantastično i puni samopouzdanja, sada to možete! Izaberite jednu od mnogobrojnih mirisnih linija suvog šampona Batiste i uživajte preko celog dana, svakoga dana.

Jer, sada to možete!

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

Najnovije