Trend sede kose stigao je i do kraljevskih krugova

Ne samo da je postao široko prihvatljiv, već je ovaj trend i pravo osveženje!

Prinuđene da odustanu od svojih redovnih poseta frizeru, tokom karantina i zbog različitih ograničenja usled kovida, mnoge žene prgrlile su svoje sede pramenove (umesto da beže od toga). Čini se da ni dame sa A-liste ništa drugačije nisu ražmišljale, a povratak velikim događajima i zabavama – i neometen pristup glam timovima, nije ugušio entuzijazam za ovaj novooslobođeni pristup lepoti.

Nakon što je Sarah Jessica Parker ponosno pokazala srebrne izrastke u viralnom snimku ponovnog okupljanja „Seks i grad“ ekipe, a sede lokne Andie MacDowell postale su frizura kojoj se najviše divilo letos u Kanu na filmskom festivalu, sede vlasi sada se infiltriraju i u kraljevske krugove.

Španska kraljica Letizia doputovala je u državnu posetu Stokholmu ove nedelje, izgledajući karakteristično doterana u kamel ponču Carolina Herrera, sa prirodnim, srebrnim pramenovima vidljivim na njenoj sjajnoj tamnoj kosi.

Letizia, uticajna koliko i Kate Middleton u Britaniji, svojim opuštenim pristupom ka sedoj boji kose, možda je i najveća beauty vest u 2021. godini.

Njen prelazak na sedu boju kose prati još jedna kraljevska brinete, princeza Caroline od Monaka, čiji pepeljasti bob je prikladno šik frizura za ćerku ikone stila Grace Kelly.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije