10 beauty proizvoda koji se ovog leta moraju naći u vašem neseseru

I koji su must have za festivalsku sezonu koja je pred nama!

Omiljeno godišnje doba većine nas opasno se približava, a sa njim dolazi i dugoočekivana sezona festivala. Žurke koje traju od toplih popodnevnih pa sve do ranih jutarnjih sati pozivaju nas da zaboravimo stvarni život i prepustimo se bezbrižnoj radosti koju donosi leto i koja nam je toliko nedostajala.

Osim dragih ljudi i dobrog raspoloženja, postoji još nešto što sa sobom treba poneti u novo leto – blistavu kožu i onaj pravi letnji makeup koji ističe preplanuli ten. U tom smislu, saveznika smo pronašli u najnovijoj KIKO MILANO Festival Glow kolekciji skincare i makeup proizvoda koji će ovog leta biti zaduženi za naš najbolji izgled do sada. 

Pustinjski i zemljani tonovi u kombinaciji sa metalik završnicom upakovani u vintage hippy pakovanja na koja nećete ostati ravnodušni, Festival Glow proizvodi su sve što ovog leta želimo u svom neseseru! U galeriji izdvajamo naših 10 favorita. 

Proizvode možete pronaći na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji. Od sledeće nedelje kolekcija je dostupna i u KIKO Milano prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće, BEO, Ada Mall i Delta Planet Niš.

PROMO

Najnovije