6 trendi nijansi ruževa kojima ćemo unaprediti svoj makeup look ove jeseni

Ako bismo morali da izdvojimo jedan simbol ženstvenosti, naš izbor bi definitivno bio ruž za usne. Ovo makeup “oružje” bez mnogo truda podiže svaki makeup look na viši nivo, a često nam je potrebna jedino ona prava nijansa karmina da bismo izgledali savršeno doterano. Kada je akcenat na usnama, ostatak šminke može ne samo da bude diskretan i neprimetan, već uopšte ne mora ni da postoji!

Kada govorimo o jesenjim makeup trendovima, jedan od vodećih je upravo povratak ruževa. I to ne bilo kakvih! Ove jeseni nijanse treba da budu upadljive i smele, a čak i nude tonovi dobijaju svoj odvažni twist. 

Pa ipak, ove sezone fokus nam neće biti samo na boji, već i na nezi – samo takve usne pozivaju na poljupce i čine da se osećamo lepo, zavodljivo i samouvereno. Upravo zato smo svoje saveznike pronašli u novoj Aura Classic Rouge liniji savršeno-kremastih nijansi ruževa koji usne čine blistavim, svilenkasto-mekim i veoma definisanim.

Luksuzna kremasta tekstura, oplemenjena visoko-pigmentovanim česticama, nudi bogatu boju, nelepljiva je i lagana. Hranljiva ulja intenzivno neguju usne, daju im više volumena, dok ujedno čine da se ruž lako i ravnomerno nanosi. Ono što nas je takođe osvojilo na prvi pogled je i diskretan miris vanile sa Madagaskara koji upotpunjava doživljaj egzotike i otmenosti, kao i efektno pakovanje u kombinaciji lak crne i zlatne boje koje dodaje dozu glamura našoj svakodnevici. Zato, Aura Classic Rouge nije samo neizostavni makeup proizvod ove sezone, već i novi omiljeni beauty aksesoar.

U galeriji vam otkrivamo koje ćemo to nijanse ove jeseni nositi na repeat.

Foto: PROMO

Tekst: PROMO / Ivana Tomić

Najnovije