Žudite za karminom sa dugotrajnim mat efektom? Ovih 13 nijansi mogle bi postati vaša opsesija

Znak tvoje lepote!

Lepota ne znači izgledati dobro, već osećati se dobro. Retko koji kozmetički proizvod može munjevitom brzinom dići raspoloženje i samopouzdanje kao što to čini dobar karmin. Ali šta podrazumeva dobar karmin? Postojanu boju koja će na pravi način istaći vase usne.

Ne bi li se što veći broj žena osećao dobro u svojoj koži, beauty brend Aura oslušnuo je naše potrebe pripremivši novu kolekciju kultnih i voljenih Absolute matte tečnih ruževa, za kojima smo toliko žudeli.  Dobro poznat favorit, još od 2015. godine, sada je opet tu – da ostane. Kako u našim torbicama, tako i na našim usnama!

Novi izgled i nove boje

U čak 13 vibrantnih nijansi – od nude preko crvene do purpurne, naši omiljeni ruževi sada su unapređeni, sa još većim intenzitetom pigmentacije, JOŠ laganijom teksturom i JOŠ dugotrajnijim mat efektom i sa dobro poznatom četkicom za savršeno iscrtavanje usana.

Nova formula

Novi mat kremasti tečni ruževi su ultra lagane teksture, koja osigurava komfornije nanošenje, obezbeđuje intenzivnu pigmentaciju I izrazit mat efekat i obećava dugotrajnu postojanost tokom čitavog dana, bez neželjenog osećaja suvih usana.

Kako ih upotrebljavamo

Novi aplikator prilagođen je obliku usana za još veću senzaciju prilikom nanošenja. Sada, dovoljan je jedan sloj premaza za bogat i ravnomeran intenzitet boje. I, voila! Spremi ste da osvojite sve(t)!
 

Foto: Promo

Najnovije