Nedelje mode dokazuju da je odvažan crni ajlajner i dalje u igri!

Na do sada održanim revijama u sklopu nedelja mode, jedan makeup look bio je dominantan – onaj prirodan, sa minimumom šminke, koji je činio da modeli na pistama izgledaju sveže i blistavo. Međutim, uprkos jednostavnosti u beauty nastupu koja nam je i te kako prirasla za srce, pažnju nam je zapravo privuklo nešto sasvim suprotno – crni, dramatično izvučen ajlajner. Da li su fashion week makeup lookovi zapravo povezali najbolje iz oba sveta? Nama se čini da jesu!

Trend starog dobrog crnog ajlajnera nije zavladao samo na pistama – svedoci smo njegovog ponovnog obožavanja i na ulicama (setimo se *onog* street style izdanja Julie Fox), ali i malim ekranima, konkretno u serijama “Euphoria” i “Pam & Tommy” (hello, Maddy Perez, Jules Vaughn i Pamela Anderson). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by euphoria (@euphoria)

Dakle, još uvek nije trenutak da odložite svoje ajlajnere, iako se možda pripremate za laganiju šminku kako nam se približava proleće, naprotiv. A, dok se dovoljno ne osmelite da rekreirate neki od bold lookova viđenih na revijama ili u omiljenim serijama, slobodno se držite klasike. Sa očima istaknutim na takav način, svakako ne možete da pogrešite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dixie (@dixiedamelio)

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.

Najnovije