Harper's Bazaar Srbija

Dominacija na Paris Fashion Week-u: Svi upareni outfiti Julie Fox i Kanye Westa

Ovo je samo još jedna nedelja u svetu Julie Fox i Kanye Westa, gde dramatične cipele vladaju, a Nedelja mode u Parizu postavlja scenu za igralište visoke mode.

Poslednjih dana, novi par u fokusu je javnosti zbog tri moćno uparena izgleda u kojima se pojavio na revijama visoke mode u Parizu. U denimu od glave do pete, prvo su viđeni na Kenzo show-u, gde su ispratili debitantsku kolekciju kreativnog direktora brenda Nigoa – dugogodišnjeg prijatelja repera.

Julia se posebno istakla u kratkoj teksas jakni sa 3D korpama za grudi u obliku kupole iz Schiaparelli kolekcije za proleće/leto 2022, dok je dole nosila široke farmerke niskog struka, navučene preko nagužvanih teksas Diesel čizama. Od aksesoara nosila je teatralne zlatne minđuše u obliku srca, koje takođe potpisuje Schiaparelli, crnu torbu i, naravno, njen zaštitni znak – crne, kožne rukavice.

West je, isto, bio u postavljenoj teksas jakni i odgovarajućim farmerkama brenda Balenciaga, dok je outfit završio glomaznim, crnim Red Wing čizmama do kolena.

Podjednako dramatični, pojavili su se iste večeri u još jednom koordinisanom outfitu. Julia je nosila crvenu, lateks haljinu na jedno rame, koju je dizajnirao Rick Owens. Visoki, asimetrični porub kreacije, otkrivao je njene metalik čizme, koje je uskladila sa srebrnim rukavicama do lakta. Preko je nosila raskopčan oversized kožni kaput. Kanye je pratio u crnoj kožnoj jakni, pantalonama i čizmama u kojima je već bio viđen ranije tog dana. Ovog puta njegov aksesoar bila su sablazno providna kontaktna sočiva.

Za poslednji izlazak na Schiaparelli reviju visoke mode za proleće/leto 2022, par je bio u uparenim kožnim outfitima. West je nosio isti kožni kroj od prethodne noći, ali ovog puta dodao je malo drame crnom maskom koja mu je prekrila čitavu glavu.

U međuvremenu, Julia se odlučila za još jednu 3D kreaciju u obliku isturenog, kupolastog grudnjaka francuske modne kuće – detalj koji je krasio kožnu mini haljinu sa prednjim rajsfešlusom. Futurističku kreaciju uklopila je sa kožnim helankama i čizmama Schiaparelli koje su imale neobičan detalj u vidu izdefinisanih prstiju u prednjem delu obuće. Izgled je dopunila statement zlatnim minđušama istoimenog brenda, kao i zlatnom torbicom.

Za vizuelni doživljaj ovih koordinisanih kreacija posetite našu galeriju.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije