Alicia Keys priprema lansiranje sopstvenog beauty brenda

Umetnica Alicia Keys, dobitnica Grammy nagrade će lansirati svoj vlastiti beauty brend 2021. godine.

Povodom lansiranja brenda, ona je sklopila partnerstvo sa E.l.f. Beauty, a brend je opisan kao “vrhunac ličnog putovanja u nezi kože”.

Generalni direktor brenda, Tarang Amin je rekao, „Alicia je želela da uradi nešto u lepoti i wellnessu već duže vreme“. Amin je takođe pohvalio višestruka dostignuća pevačice, rekavši: „Ono što nam se zaista svidelo je da je ona mnogo više od poznate ličnosti. Ovo je zaista bio sjajan spoj između onoga za šta se ona zalaže i želi postići za lepotu i dobrobit, i onoga za šta se mi zalažemo.“

Nisu podeljene pojedinosti u vezi sa imenom brenda, niti koje ćemo proizvode očekivati nakon što brend bude lansiran, međutim u izjavi je navedeno da će uključivati i „proizvode koje vole dermatolozi“.

“Alicia ima tako važne poruke o inkluzivnosti, osnaživanju, wellnessu, nezi, ritualima – tako da zaista postoji mogućnost da se svi ti elementi izvedu u bogatom pripovedanju i postanu ključni deo onoga što će ovaj brend raditi.”

Keys je 2016. godine napisala opsežni esej otkrivajući da ide na #nomakeup putovanje i nosila je vrlo malo šminke u prethodnim godinama. Iako ne znamo šta da očekujemo od brenda, ono što znamo je da ćemo prihvatiti sve savete za negu kože, jer ova zvezda ima zaista besprekoran ten.

 

fashionmagazine.com/

Najnovije