ALL HOURS: Predstavljamo novu formulu revolucionarnog YSL tečnog pudera

Plus vodič za biranje savršene (jedne od 22!) nijanse.

Prisutna u svakom trenutku. Udiše svaki dah. Živi život punim plućima…YSL žena je glavna. Kao što je oduvek bila. I uživa u svakom smislu slobode kako samo ona zna. Bez izgovora. Bez kompromisa. I bez ograničenja. Od beskrajnih dana do divljih noći, važan je svaki trenutak. A uz nju je u svakom trenutku ALL HOURS tečni puder. Puder koji je uvek mogao da prati njen brzi život, ALL HOURS je, kao i mi, imao vremena da probije nove granice.

All Hours tečni puder postojan je na vašoj koži i pruža potpuno prekrivanje do 24 sata*. Stavljajući akcenat na negu kože i prijatan osećaj prilikom nošenja tečnog pudera, spreman je za sve uslove. Zahvaljujući njegovoj formuli obogaćenoj hijaluronskom kiselinom koža je hidrirana, meka i glatka na dodir i izgleda prirodno, dok puder istovremeno pruža potpunu prekrivenost. YSL beauty stručnjaci razvili su ultra tanku teksturu koja ne ostavlja osećaj težine na koži i čini je hidriranom, glatkom i mekom na dodir. All Hours omogućava prirodni izgled vaše kože i pruža prirodan blistavi mat završni sloj kad nam je najpotrebnije.

Potpuno prekrivanje do 24 sata*, prirodan osećaj bez težine – u pitanju je revolucionarna nova formula obogaćena hijaluronskom kiselinom 

YSL ALL HOURS pruža ten na koji možete da se oslonite ceo dan i celu noć  – 91,2 %* korisnika u testu izjavilo je da je pokrivna moć trajala do 24h*, dok ih se 82,3 %* složilo da je boja ostala ista kao kad se tek nanese. Lagan kao pero… Tanka tekstura zahvaljujući kojoj se koža oseća i izgleda besprekorno, bez osećaja težine.

Nova formula je 77 % zasnovana na nezi kože, prožeta hijaluronskom kiselinom. Pruža hidrataciju i svakodnevnu negu kože, čak i nakon uklanjanja. Od ispitanika koji su ga probali, njih 83,2 %*, izjavilo je da su osećali da im koža diše 24 sata, a 85 %* izjavilo je da im se dopalo kako je njihova koža ceo dan izgledala besprekorno. Blistavi mat završni sloj. Izjednačava ton kože, a pritom ostavlja prirodan završni sloj i prekriva nesavršenosti. Otporan na znoj i vodu, neće uništiti odeću, čak i ako isprobate sve iz ormara.

Za dogradnju formule ALL HOURS pudera YSL beauty razvio je svoju prvu SKIN-FUSING tehnologiju koja pruža potpunu pokrivenost i maksimalnu udobnost, bez osećaja težine na koži. Mineralni pigmenti inkapsulirani su u tankoj formuli, formirajući strukturu nalik na tanku mrežicu koja je inspirisana teksturom kože kako bi se postigla potpuna pokrivenost. Puder je lagan kao pero na koži i daje vam 24 sata* bez sjaja zahvaljujući neo-skin prahu.

Idealna paleta nijansi – predstavljamo 22 nijanse idealne za sve

Nenadmašive teksture, All Hours tekući puder sada dolazi u 22 nijanse koje savršeno odgovaraju svakom tonu kože. Idealna paleta nijansi koja je napravljena zahvaljujući opsežnoj Global Beauty studiji s 3000 učesnika širom sveta. YSL beauty kreirao je protokol za kalibraciju nijanse koji je uključivao potrošače i vizažiste. Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji i spektrofotometru uspeli su da razviju algoritam koji je omogućio idealnu paletu nijansi All Hours pudera. Sada postoji savršeno odgovarajuća nijansa za svaki ton kože, od svetlog do tamnog, i svega između.

S bojom pudera koja izgleda kao da je sveže nanesena, koliko god da je nosite – to je nova era tehnologije tečnih pudera.

Kako pronaći svoju nijansu ALL HOURS tečnog pudera u 3 JEDNOSTAVNA KORAKA: 

KORAK 1

Prvo, pronađite kategoriju tona svoje kože, birajući između svetle, srednje i tamne.

L za svetli, M za srednji i D za taman ton kože.

KORAK 2

Zatim, pronađite svoj podton. Da li je hladan, neutralan ili topao? Evo kratkog uputstva o tome kako da odredite koji je vaš podton:

Test boje vena: pogledajte vene na zglobu:

Ako su vam vene zelene, vaš podton je topao.

Ako su plave ili ljubičaste, vaš podton je hladan.

 Ako su plave ili sive, vaš podton je neutralan.

Test belog papira: Stavite list belog papira pored lica:

Ako vaš ten izgleda žućkasto pored belog papira, vaš podton je topao.

Ako izgleda ružičasto, vaš podton je hladan.

Ako ne primećujete neku boju, vaš podton je neutralan.

C za hladan, N za neutralan, W za topao podton.

KORAK 3

Kad ste odredili svoj ton i podton, morate još samo odrediti intenzitet boje kože, od 1 na svetlijem kraju spektra do 10 na tamnijem kraju spektra.

*Potrošački test na 113 žena.

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

Najnovije