12 beauty brendova poznatih zvezda koje treba da isprobate ove godine – ukoliko već niste

Kreiranje beauty brenda od strane poznatih ličnosti u jednom trenutku postalo je toliko popularno da nije mogao da prođe dan, a da ne pročitamo vest da je još jedna zvezda odlučila da svojim fanovima ponudi nešto što i sama rado koristi i voli. I dok su mnogi sumnjičavi prema kozmetici i šminki koja dolazi iz jednog ovakvog izvora, uprkos tome što je jasno da poznati ne mogu u potpunosti sami da osmisle proizvod, neosporno je da su neki od njih zapravo prilično kvalitetni i efikasni.

Izdvojili smo nekoliko brendova iza kojih stoje poznate lepotice kojima želimo da pružimo šansu ove godine:

Rare Beauty by Selena Gomez

Selena je 2020. godine lansirala svoju liniju šminke Rare Beauty koja uključuje baš sve proizvode koji su vam neophodni za perfektan makeup look. Posebno su hvaljena njena tečna rumenila, kao i balzami za usne u boji. 

Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna dominira makeup industrijom još od 2017, da bi 2020. godine lansirala i liniju za negu kože Fenty Skin. Kada je reč o šminki, Fenty Beauty je najprepoznatljiviji i najcenjeniji zbog širokog raspona nijansi za sve tonove kože, naročito kada je reč o proizvodima namenjenih tenu – puderima i korektorima. 

JLo Beauty by Jennifer Lopez

Pevačica je jedna od onih ličnosti za koje nam se čini da uopšte ne stare, a svoju tajnu odlučila je da otkrije svim fanovima lansirajući liniju za negu kože koja sadrži sve proizvode koji su vam neophodni u skin-care rutini – od sredstava za čišćenje do hidratantnih i krema za sunčanje. 

Kylie Cosmetics by Kylie Jenner

Najmlađa članica Kardashian-Jenner porodice upustila se u ovu avanturu 2015. godine kada je lansirala svoju liniju šminke u kojoj su dominantni bili mat ruževi i olovke za usne po kojima je Kylie i bila poznata u tom periodu. Danas, ova linija uključuje i druge proizvode, a od 2019. na raspolaganju su vam i proizvodi za negu kože sa njenim potpisom, Kylie Skin. 

Flawless by Gabrielle Union

Glumica je lansirala svoju liniju za negu kose 2017, a ponudu je obnovila 2020. godine. Danas, Flawless se sastoji od 13 proizvoda, uključujući šampon, balzam, ulje za kosu i sredstvo za zaštitu od toplote. Suštinski, svako može da ih koristi, ali linija je dizajnirana najpre za one sa talasastom i kovrdžavom kosom.

About-Face by Halsey

Ako ste ljubitelji “Euphorie” iliti sjajnih, upadljivih boja sa šoljokicama sa kojima možete da budete beskrajno kreativni i maštoviti, makeup linija poznate pevačice koja je lansirana prošle godine biće pravi izbor za vas!

Haus Laboratories by Lady Gaga

Pevačica je poznata po svojim odvažnim izdanjima te ni ne čudi što je njena linija šminke baš takva – smela, dramatična i upadljiva. Savršena za ljubitelje bold makeup lookova.

Flower Beauty by Drew Barrymore

Verovali ili ne, Flower Beauty postoji još od 2013. godine, a važi za brend koji je ne samo odobren od strane poznatih, već je i prilično pristupačan. Uzgred, Lash Warrior maskara je jedan od njihovih najpopularnijih i najprodavanijih proizvoda.

Honest Beauty by Jessica Alba

Glumica je lansirala svoju liniju za negu kože 2015. godine vođena mišlju da više ne treba da biramo između proizvoda koji daju efekat i koji su dobri za nas. Iz tog razloga, brend ima listu od preko 2.500 sastojaka koje nikada neće uključiti u svoje proizvode, uključujući one za koje se smatra da su štetni kao što su sulfati i ftalati. Među najprodavanijim proizvodima ovog brenda nalaze se kreme za lice, rumenila i maskare.

Florence by Mills by Millie Bobby Brown

Florence by Mills, skin-care i makeup linija, namenjena je najpre dženzerima te se može pohvaliti minimalističkim pakovanjem i mnoštvom proizvoda za zdrav, negovan i “no makeup” makeup look.

Kora Organics by Miranda Kerr

Kora Organics postoji još od 2003. godine, ali zanimljivo je da mnogi nisu znali da iza njega stoji – Miranda Kerr. Uglavnom, ova linija za negu kože fokusirana je na organske proizvode i izuzetno je popularna među ljubiteljima nege. 

Kesha Rose Beauty by Kesha

Ukoliko ste ljubitelji pevačice, onda znate da je Kesha Rose Beauty linija lansirana 2020. godine, a uključuje paletu senki (koju možete kupiti pojedinačno), sjajeve i ruževe za usne (koje možete kupiti u paru) i kreirana je u saradnji sa kozmetičkim brendom Hipdot.

Foto: Instagram / @jessicaalba

Priredila: Ivana Tomić

Najnovije