Beauty horoskop za 2023.

Proleće dočekujemo spremni jer su nam zvezde došapnule trikove lepote za svaki horoskopski znak.

Sa početkom nove sezone, i nama se budi prolećno beauty raspoloženje. Zbog čega je tako? To je stvar astrologije! Tako je – ove sezone tražimo od zvezda da nas posavetuju koje tretmane lepote da isprobamo u 2023.

Bez obzira da li verujete u horoskop ili ne, ima nečega zabavnog u misteriji kojom su zvezde obavijene. Naši natali mogu ponuditi alternativnu perspektivu o tome ko smo i kako biramo da se predstavimo svetu, a lepota je suštinski vezana i za ovaj pojam. Kao i sve rutine, rutina lepote je takođe obeležena kretanjem planeta u našoj astro karti.

Pa, da li ste spremni da vidite šta zvezde spremaju za vaš beauty izgled u 2023. godini?

Ovan

Beauty fokus: Razmislite o promeni izgleda

Šišanje je odličan način da se osvežite. Dramatična promena boje kose ili šišanje pružiće vam dodatnu dozu samopouzdanja da zakoračite u novu sezonu, osećajući se osveženo i revitalizovano.

Bik

Beauty fokus: Transformacija frizure

Poput Ovna, nova frizura takođe bi mogla biti ključna stvar i za vas. U 2023. usudite se da izađete iz svoje zone komfora i doživite novu promenu u svom životu. Možete isprobati stepenasto šišanje sa kombinovanjem kratkih i dugih slojeva da biste stvorili oblik i definiciju oko lica.

Blizanci

Beauty fokus: Investirajte u osmeh

Vaš osmeh, entuzijazam i vedar pogled na svet čine vas posebnim i jedinstvenim. Iz tog razloga, savetujemo ulaganje u stomatološku negu i tretmane kako biste poboljšali svoje zube i omogućili da vaš osmeh sija još sjajnije.

Rak

Beauty fokus: Nega i spa tretmani

Vi ste osetljivi i vidite lepotu u tome. Najbolji tretman za vas bio bi tretman za negu lica ili osnažujući tretmani čitavog tela, poput akupunkture.

Lav

Beauty fokus: Održavanje “grive” u top formi

Lavovi su prepoznatljivi po svojoj voluminoznoj kosi. Zato morate da održavate svoju kosu u vrhunskom stanju – kao što bi to radio dobar lav. Preporučujemo tretman botoksa za kosu, za dobru revitalizaciju i hidrataciju.

Devica

Beauty fokus: Eksperimentalni manikir 

Tretman lepote koji bi trebalo da probate u 2023. je obrnuti french manikir. Tradicionalan frenc preokrenite premazujući vrh nokta neutralnim lakom i nanošenjem živopisnije boje od baze do nokatnog ležišta. 

Vaga

Beauty fokus: Balans vlasišta

Ovim znakom vlada Venera, planeta lepote i ljubavi. Vi ste harmonija i lepota i iz tog razloga potražite tretmane za ravnotežu vlasišta i zdravu kosu. 

Škorpija

Beauty fokus: Detoksikacija

Pronalazite lepotu u strasti i intenzivnoj energiji, međutim, pošto ste skloni suzdržavanju od emocija, možda ćete imati tendenciju da se osećate izduto. Savet za vas će biti da rezervišete tretman limfne drenaže za detoksikaciju tela.

Strelac

Beauty fokus: Regeneracija kože

Vaša koža ima tendenciju da se oseća suvo ili da joj nedostaje sjaj. Zato preporučujemo nežni tretman pilinga lica.

Jarac

Beauty fokus: Oslobađanje napetosti

Posvetite neko vreme, u svojoj beauty rutini, masaži lica – bilo da se radi o masaži vrhovima prstiju ili uz pomoć gua sha ili valjka za lice – za oslobađanje uskladištene energije. Ovo će vam dati sveobuhvatan osvežen izgled u kontrastu sa krutošću energije Jarca.

Vodilija 

Beauty fokus: Odvažan manikir hromom

Vodolije su inovativne, pa je sasvim prirodno da eksperimentišete sa zabavnim manikirom. Ovo se odnosi na podizanje vašeg manikira na viši nivo i isprobavanje hromiranog i glaziranog izgleda.

Ribe

Beauty fokus: Glamurozna frizura

Osetljive Ribe uvek se mogu osloniti na voljene frizere za saosećajno uho i trenutno podizanje raspoloženja – da ne spominjemo sjajnu kosu. Najbolji tretman lepote za vas biće feniranje kose na prelep i glamurozan način koji će učiniti da odmah povratite svu energiju Riba.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije