Chanel, Dior i Louis Vuitton promovišu prirodan beauty look

Prirodnost je zavladala beauty svetom i to više nije novost – samo smo nastavili da prikupljamo dokaze i pronalazimo inspiraciju kako da je podignemo na viši nivo. Šminka i frizura više nisu u fokusu u toj meri – mnogo je važniji način na koji se negujemo, jer uz adekvatnu negu kože i kose ni šminka ni frizura nam suštinski neće biti potrebne. 

Nedavno završena Nedelja mode u Parizu potvrdila nam je zaljubljenost u minimalizam i prirodan look, a slična beauty izdanja uočili smo i na revijama u Njujorku, Londonu i Milanu

Na Chanel reviji, modeli su prošetali blistav ten osvežen rumenilom, u kombinaciji sa usnama u boji mesa i istaknutim trepavicama – look koji možemo da nosimo svakog dana, u svim prilikama. We love!

Dior nas je inspirisao da ne sakrivamo svoje podočnjake, naprotiv – možemo ih dodatno istaći diskretnim sedefom. A ako to nije 100% prirodan look, onda ne znamo šta jeste!

Louis Vuitton je možda ipak otišao najdalje – činilo se da modeli nose samo balzam za usne.

Kada je reč o kosi, Louis Vuitton nas je inspirisao na prirodno stilizovanje kose, kao i Chanel koji je unapredio ovakav look retro razdeljkom na stranu i šnalama koje su nas podsetile na starinske broševe. Dior se poigrao sa pletenicama i rajfovima što samo dokazuje da je ovakva frizura uvek u fokusu. 

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.

Najnovije