Chanel Haute Couture SS21 – najlepši beauty lookovi

Niste sami u sanjarenju o raskošnim venčanjima i proslavama na otvorenom.

U utorak, 26. januara, Virginie Viard predstavila je kolekciju Haute Couture Chanel SS21 i istovremeno odvela gledaoce u svadbeni dom nalik na bajku, sa savršenim beauty izgledima.

„Znala sam da ne možemo organizovati veliku reviju, da ćemo morati izmisliti nešto drugo, pa sam smislia porodičnu proslavu, venčanje“, rekla je Viard u izjavi za štampu. „Volim velika porodična okupljanja, kada se sve generacije okupe. Tako je toplo. Danas je taj duh u Chanelu. Jer je i Chanel poput porodice “.

Globalna kreativna makeup dizajnerka brenda Chanel sanjala je o glamu, a kreativni frizer Damien Boissinot osmislio je frizure. Da bi se uskladila sa konceptom „topline“, Lucia Pica je modelima dala mekan i prolećni beauty izgled naglašen nijansama ružičaste i blistav, bronzan ten. Šminkerka je koristila novu kolekciju Chanel proleće-leto 2021, posebno Les 4 Ombres Multi-Effect Quadra senke za oči u nijansi 368 Golden Meadow i rumenilo Fleurs de Printemps Blus i Highlighter Duo.  

Frizure su bile posebno lepe, ukrašene krunama od cveća koje je kreirao Lemarie, zanatlije koji sa brendom rade od 90-ih. Ove divne kreacije ukrašavale su glatke repove i bob frizure. Najveći naglasak bio je na bezvremenskoj eleganciji jednostavnosti kose i snazi dodataka za kosu, bilo da je reč o cvetnoj kruni (kao što se vidi na pisti) ili ukrasnoj traki za glavu.

Pogledajte video kako biste u potpunosti doživeli modnu reviju visoke mode Chanel SS21 i da biste videli kako su beauty lookovi upotpunili ženske siluete kolekcije.

 foto: Chanel

Pročitajte još

Pročitaj još