Harper's Bazaar Srbija

Chanel nas novom makeup kampanjom poziva na ples

Kampanja za novu makeup seriju Les Beiges ​​brenda Chanel vodi nas na ples u Pariz.

Francuska glumica Μarine Vacth zaštitno je lice linije pudera Les Beiges ​​od 2017. godine. U novoj kampanji koja je upravo objavljena, ona oličava plesačicu koja luta ulicama Pariza izvodeći piruete.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) onSep 3, 2020 at 5:00am PDT

Takođe je poznato da je i sama Gabrielle Coco Chanel obožavala ples i da je pohađala časove kod poznate plesačice tog vremena, Isidore Duncan.

Pored ljubavi prema plesu, kampanja kuće fokusira se na savršenu kožu koju žena može dobiti zahvaljujući Teint Belle Mine Naturelle Hydration et Longue Tenue tečnoj bazi lagane teksture, idealnoj za one koji žele prirodni efekat i prozračni osećaj.

Kako komentariše šminkerka Chanel, Sandrine Cano Bock, “Les Beiges ​​linija je savršena za Marine, jer je izuzetno lagana. Pokriva nedostatke, a istovremeno ostaje prozirna. Samo dodamo malo senke za oči, maskaru i olovku za oči duž linije trepavica.”

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) onSep 5, 2020 at 5:00am PDT

Paleta Les Beiges ​​predstavljena je u 35 nijansi. Svaka od njih ima nekoliko podtonova, koji se biraju u zavisnosti od željenog efekta. Nijanse “B” (Beige – bež) ujednačavaju ten, nijanse “BD” (Beige Doré – zlatno bež) „greju“ ten, a “BR” (Beige Rosé – ružičasto bež) dodaju osvežavajući efekat ružičaste. 

 

Najnovije