Harper's Bazaar Srbija

Favorit leta: Hidratantni ruž za summer-kissed usne

dolazi u 13 savršenih nijansi!

Šminkanje tokom vrelih letnjih dana ponekad je ravno osećaju navlačenja farmerki tokom vrelih letnjih dana – radije ne biste. Toplije mesece volimo upravo zbog otpuštanja slojeva, usmeravanja na esencijalne stvari i oživljavanja principa manje je više.

Za najbolju beauty rutinu u letnjim mesecima potrebno je odustati od svega što je teško na koži u zamenu za bogate i lagane formule, i neizostavne vibrantne boje. Pored dobre maskare i suptilnog rumenila, tokom leta stavite svoj fokus na hidratantne ruževe zbog kojih će vase usne izgledati kao da su stvorene da sjaje sopstvenim sjajem pod užarenim suncem.

Karmin koji će natopiti vase usne vlagom poput mekanog i laganog zagrljaja je kultni Aurin Absolute matte tečni ruž, koji je nakon par godina ponovo na tržištu, spreman da pruži dugotrajnu postojanost tokom čitavog dana – bilo da ste ga proveli u kancelariji, na plaži i pod vodom, jedući sladoled ili pijući koktele.

U zavisnosti od raspoloženja ili potrebe, vase usne mogu biti nude, nežno roze za suptilan izgled, purpurne i koralne za zaustavljanje pogleda na ulici, ili klasično crvene za dobro poznatu udobnost: Absolute matte tečni ruževi dolaze u 13 živopisnih nijansi, spremnih da vas podrže u svakoj situaciji sa novom formulom koja pruža JOŠ veći intenzitet pigmentacije, JOŠ laganiju teksturu i JOŠ dugotrajniji mat efekat.

Dobro poznata četkica Absolute matte ruževa za savršeno iscrtavanje usana, sada obećava samo jedan sloj premaza dovoljan za bogat i ravnomeran intenzitet boje.

Koju Absolute matte nijansu (dve, tri ili više – ko bi vas krivio) birate danas?

 

Foto: Profimedia, Promo

Tekst: T.M.

Najnovije