Gemma Chan je nova globalna ambasadorka L’Oreal Paris

"Uzbuđena sam što sam deo L'Oreal Paris porodice koja ima za cilj da žene ojača, bez obzira na njihove korene."

Posle velikog uspeha romantične komedije Crazy Rich Asians 2018. godine i filma Captain Marvel koji je usledio, Gemma Chan je postala prava holivudska miljenica. Sada se njenoj biografiji dodaje nova uloga globalnog ambasadora L’Oreal Paris.

Dečja prava i rodna ravnopravnost samo su neka od pitanja koja su joj veoma važna i zbog kojih je poželela da se pridruži porodici L’Oreal Paris. Ona se protivi bilo kojem obliku isključenja, istovremeno zalažući se za feminizam, koji je oduvek deo osnovne vrednosti brenda. "Oduvek sam smatrala da treba da prihvatimo svoje razlike kao što prihvatamo i svoje snage. Tako sam uzbuđena što sam deo L'Oreal Paris porodice koja ima za cilj da žene ojača, bez obzira na njihove korene." 

"Gemma Chan je dokaz da uspeh dolazi kada imate samopouzdanja da sledite svoje snove i da branite druge kako bi ostvarili sopstvene snove. Posvećena svojim ciljevima i sa urođenom ženskom snagom, ona je izvor inspiracije. Uzbuđeni smo što možemo pozdraviti Gemmu i što je deo naše porodice", rekla je Delphine Viguier-Hovasse, predsednica brenda L'Oreal Paris.

AKTIVISTI ZA BUDUĆNOST

Gemma se bori za ženska prava, kao i protiv seksualnog iskorišćavanja kako u filmskoj industriji, tako i u društvu u celini. 2018. bila je jedna od 190 ljudi koji su se prijavili za pokret „Time's Up“ i osnivač je i finansijski podržava Justice and Equality Fund. Pored toga, njeno zalaganje za prava deteta čini je istaknutom pristalicom Unicefa.

Pročitajte još

Pročitaj još