Psihodelična kolekcija Harry-ja Stylesa!

Pevač i glumac lansirao je novu liniju odeće, kozmetike i lakova za nokte, u okviru svog brenda Pleasing.

Harry Styles, muza modnih kreatora, prvi muškarac uslikan solo na naslovnoj strani američkog Voguea, glumac i kantautor, prošle godine lansirao je kozmetički brend Pleasing, u sklopu kojeg nudi serum za kožu, olovku za usne i oči, lakove za nokte, a uskoro stiže i kolekcija odeće. Reč je unisex kozmetici koju je Styles predstavio kao set proizvoda koji “uzbuđuju čula i zamagljuju granice”, a najnovija linija pod nazivom “Shroom Bloom” inspirisana je psihodelijom, jarkim bojama i pečurkama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pleasing (@pleasing)

U kreiranju nove linije Harry je sarađivao sa muzičarom Mickom Fleetwoodom, osnivačem benda Fleetwood Mac koji je čak i pozirao za novu kampanju, a u jednoj od fotografija je obučen u ljubičastu pidžamu i šešir, gde podseća na Willyja Wonku iz filma “Charlie i fabrika čokolade“, kao i na Ludog Šeširdžiju iz “Alise u zemlji čuda“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pleasing (@pleasing)

U pomenutom intervjuu za Vogue, na čijoj naslovnici se slikao u haljini koju je dizajnirala zvezda u usponu britanske modne scene – Harris Reed, Styles se osvrnuo na saradnju sa Fleetwoodom.

– Mick je čaroban čovek, on je ona osoba koja svima donosi veselje. Čini mi se da ne postoji bolje otelovljenje Pleasinga (ugode)”, rekao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pleasing (@pleasing)

Pogledajte novitete (lakove za nokte, serum za lice i kremu za ruke) na Instagram stranici brenda Pleasing, a kupujte ih od sutra (15. mart) na sajtu brenda.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

Najnovije