Lepota / Make Up

Kim Kardashian otkriva kako da konturišete lice za manje od 5 minuta

Od mnogih svetskih misterija, danas razotkrivamo jednu naziva – pravilno konturisanje lica. Ko bi bio bolji izbor u podučavanju ove tehnike, nego osoba za koju bi se moglo reći da je istu i izmislila, Kim Kardashian.

Kako pravilno naglasiti jagodice, koliko je bronzera zaista potrebno, i slično – odgovore na sva pitanja odlučila je da pruži upravo, Kim Kardashian. Naravno, zbog pandemije korona virusa, ona je svoju tehniku konturisanja morala da podeli na društvenim mrežama.

Što se samog konturisanja tiče, ona nije koristila ni puder ni korektor, jer je želela da se dobro vidi efekat konture. Prvo, nanela je hidratantnu kremu za poboljšanje efekta, a zatim neizmenično koristila dve senke, tamnije i srednje nijanse, ne bi li naglasila uglove svog lica.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана26. Мар 2020. у 1:02 PDT

Iluminator je nanela ispod očiju i na jagodice, kao i na središnji deo nosa. Tamniji tonovi bili su rezervisani za predeo ispod jagodica, iznad slepoočnica i čelo. Zatim je sve to lepo četkicom za šminku utrljala u kožu.

I za kraj, kao što je i sama Kim predložila, ako primetite da vam je potrebno još malo tamnih tonova, možete ih vrlo malo naneti bronzerom.

Pročitajte još