Kylie Jenner pomera granice šminkanja novom Batman kolekcijom

Linija proizvoda, sa temom čuvenog superheroja, prekrivena je ilustracijama u stilu stripa i uključuje paletu senki, set ajlajnera, ruž za usne, hajlater i dva sjaja za sune.

Kylie Jenner je na Instagramu predstavila saradnju Kyile Cosmetics i Warner Bros. Kozmetička kolekcija inspirisana je Betmenom i donosi nam živopisne boje stripa, idealne za najrazličitija make-up izdanja i prilike, a posebno nadahnuće bio je Kajlin omiljeni praznik Noć veštica, koji se svake godine pretvori u paradu maštovitosti i inventivnosti.

– Noć veštica je jedan od mojih omiljenih praznika i oduvek sam obožavala Betmena. Ove godine, inspiraciju sam pronašla u neverovatnoj biblioteci Betmenovih stripova, koji su mi pomogli da kreiram neverovatno raskošnu i slikovitu paletu, koja će biti savršena osnova za upečatljivih, zabavnih i originalnih izdanja.

Betmen x Kylie stiže 19. oktobra. Linija proizvoda, sa temom čuvenog superheroja, prekrivena je ilustracijama u stilu stripa i uključuje paletu senki, set ajlajnera, ruž za usne, hajlater i dva sjaja za sune.

Foto: Profimedia, Instagram

Tekst: S.M.

Najnovije