MAC Honor of Kings makeup kolekcija

Nova MAC kolekcija šminke Honor of Kings slavi heroje čuvene video igre, svetlim bojama i višeslojnim finišima!

Spremni za igru? Novo limitirano izdanje MAC Honor of Kings kolekcije inspirisano je kineskom video igricom koja je godinama bila vrlo popularna. Internetska bitka za višestruke igrače Honor of Kings, sa zadivljujućom i živahnom grafikom, sadrži likove koji su inspirisani velikim carevima i vođama kineske istorije.

Kolekcija šminke MAC Cosmetics Honor of Kings posvećena je najpoznatijim likovima iz video igre, sa pet različitih kombinacija šminke. Svaka linija uključuje paletu senki, ruž za usne i Skin Finish Ektra Dimension puder za lice, nudeći tako savršenu kombinaciju za kreiranje živahnog make-upa sa svestranim nijansama pogodnim za bilo koji ten, od klasičnih smeđih i nude do najtoplijih crvenih tonova.

Kolekcija je posvećena likovima Bai, Shouyue, Yun, Xin i Liang. Prvi igrač koji je izašao na teren je Han Xin, poznati lik sa sjajnom i super svetlom kosom. Njegovo najmoćnije oružje? Tople boje poput crvene i braon, zajedno s kremastim i mekim teksturama. Delikatna i slatka svojstva Li Bai-a, jednog od najomiljenijih likova u video-igri, lako dovode u zabludu svoje neprijatelje! Ista neodoljiva mešavina, sastavljena od super ženstvenih boja i senzualno crvene ambalaže glavna je karakteristika Li Bai kombinacije nove MAC kolekcije šminke. Paleta senki Li Bai sastoji se od četiri nijanse u kojima je ružičasta protagonista.

Pored vatrenih nijansi, tu su i kombinacije smeđe koje karakterišu ratnika Zhao Iuna. Vruće i dragocene boje, kao što su zlato, bronza i bakar, savršeno se slažu sa raznobojnom ambalažom koja izgleda kao da dolazi direktno iz vulkana.

Kolekciju upotpunjuje Mini Extra Dimension Highlighter Double Gleam, koji obećava blistav ten u svako doba dana. Proizvod je predstavljen u šarenoj ambalaži sa nijansama koje takođe podsećaju na pet likova iz popularne igrice.

Najnovije