Najlepša beauty izdanja na crvenom tepihu SAG Awards 2021

Nagrade SAG su pre svega proslava umetnosti, a gosti ove svečanosti uvek daju sve od sebe želeći da impresioniraju svojim glam izgledom. 

Upravo se to dogodilo ove godine, uprkos činjenici da uslovi nisu dozvoljavali glumcima da prošetaju crvenim tepihom.

Ograničeni na balkone i dnevne sobe svojih domova, predstavili su zanimljive beauty look-ove koji će sigurno biti izvor inspiracije za naše izlaske u budućnosti.

Nicole Kidman

Nicole Kidman je izgledala vrlo sveže sa nežnom šminkom, ružičastim usnama i pletenicom koja je učinila da glumica izgleda najmanje 10 godina mlađe.

Mindy Kaling

Šminkerka Mindy Kaling, Janice Kinjo rekla je da je ovom prilikom želela da “naglasi izgled moderne boginje”. Kao što se vidi sa fotografija, ona je to učinila kladeći se na ružičaste obraze, sjajne usne i impresivno duge trepavice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling)

Jamie Chung

Šminka Jamie Chung možda je bila prilično jednostavna za ovu priliku, ali njena frizura sa svetlijim pramenovima oko lica, poznata kao „money piece trend“, jedinstveno je osvetlila njeno lice.

Hellen Mirren

Helen Mirren je napravila vrhunski „matchy matchy“  izgled, kombinujući svoju ružičastu haljinu sa ružem u istoj boji. Njen impresivan izgled upotpunjen je elegantnom punđom.

Kerry Washington

Odevena od glave do pete – bukvalno – u nijanse plave boje, napravila je izgled inspirisan morskim svetom, koji nije prošao nezapaženo.

Amy Adams

Adams se kladila na sigurnost birajući diskretnu šminku i talasastu kosu, dopunjavajući tako svoju izuzetno elegantnu crnu haljinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by john.d (@hairbyjohnd)

Jurnee Smollett

Glumica je kombinovala svoju impresivnu haljinu boje fuksije sa mokrim izgledom kose, grafičkim očima i ružičastim usnama i obrazima.

Viola Davis

Beauty izgled Viole Davis zasnovan je na intenzivnim trepavicama i usnama u bobičastim nijansama, koje su bile dovoljno intenzivne, ali nisu odvlačile pažnju od neonsko zelene haljine.

Emma Corrin

Elegantan bob, blistava koža i malo šminke –  ne možete a da ne volite beauty izgled Emme Corrin.

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy je bila ultimativno oličenje elegancije sa haljinom Vera Wang, koju je kombinovala sa diskretno neutralnim zadimljenim očima, crvenim usnama i impresivnom frizurom.

Najnovije