Nova klasika: 15 predloga za francuski manikir

Glavni trend ovog leta!

Još jedan trend 2000-ih ponovo je na snazi ove godine: davno zaboravljeni francuski manikir se vratio u modnu arenu.

Rođen je dalekih 70-ih zahvaljujući Barbri Streisand, a u 2000-im je doživeo drugi talas svoje popularnosti. Manikir sa nude bazom i belim polumesecom bio je zaštitni znak ove epohe (poput plišane trenerke Juicy Couture). Manikir su nosile glavne pop dive toga vremena: J.Lo, Paris Hilton, Jessica Simpson.

Ove sezone doživeo je svoj veliki povratak, ali u poboljšanoj verziji: u novim bojama i oblicima. Klasični manikir sa urednim belim polumesecom i dalje ostaje baza, ali leti želimo vedrinu i boje, tako da dosadni klasik bledi. Francuski manikir u jarkim bojama je apsolutni lider. Druga mogućnost je da promenite ne samo boju polumeseca, već i da se poigrate sa paletom same baze i kontrastima.

Savremeni majstori razbijaju stereotip da su za francuski manikir potrebni samo dugi nokti u obliku badema – može se lako postići i na noktima četvrtastog oblika, pa čak i na kratkim noktima.

Prikupili smo 15 cool i originalnih opcija francuskog manikira – savetujemo vam da ih sačuvate pre vašeg sledećeg odlaska u salon.

foto:bazaar.ru

Najnovije