Harper's Bazaar Srbija

Novo iz Chanela: Rouge Allure Laque

Modna kuća Chanel je već ulepšala 2021. godinu vešću da izlazi nova kolekcija ruževa.  Od Chanel-a uvek očekujemo kvalitet, luksuz i pravu meru za svačiji senzibilitet, te ova kolekcija već obećava da će postati jedna od najdražih u narednim sezonama.

Ovo je ruž za usne koji daruje satenski sjaj, dugotrajnost, besprekornu pokrivnu moć  i osećaj lagodnosti i nežnosti na usnama.

Tečni karmin krije se u poznatoj ambalaži, a već sada se nagoveštava da će biti omiljen u neseserima jer ostaje postojan i takav kakav jeste od jutra do večeri. Upravo to ga čini idealnim za brojne prilike – od iscrpljujućih sastanaka do venčanja ili svečanosti koje će proteći bez odlaska na “popravku karmina”.

Ultrahidrantna formula neguje usne i pruža osećaj gipkosti i nežnosti tokom celog dana, a unikatni satenski sjaj ostaje postojan i nakon 12 sati od nanošenja.

Ruževi koje potpisuje Chanel ovoga puta dolaze u 20 nijansi – od nude varijanti do crvene.

Sofisticirani pigmenti se mešaju sa posebnim uljima, a takva formula omogućava besprekornu teksturu koja ostaje nepromenjena na bilo koji  slobodan pokret ili gest usnama.

Rouge Allure Laque de Chanel može biti formula svake žene,  formula koja elegancijom i luksuzom uokviruje usne i postaje nezamenljiv adut u make-up rutini.

Foto: Chanel

Najnovije