Samo za kraljice: Dolce & Gabbana Solar Glow makeup kolekcija

Poznati italijanski brend Dolce & Gabbana predstavlja nove proizvode za šminku, kolekciju Solar Glow, koja će vas svojim izgledom nemilosrdno podsećati na odložen odmor na mediteranskoj obali ovog leta. Ali, ukus juga možete osetiti na drugačiji način.

Italijanska kuća se, kao i ranije, pridržava „kraljevskog“ stila, koji uvek izgleda sjajno, vedro, nama posebno svečano i prilično poznato žiteljima Sicilije. „Solarna“ linija donosi hajlajtere u dve teksture: praškasti i tečni.

Biserne kapi su novitet letnje kolekcije i možete ih dodati na lice uz pomoć tečnog hajlajtera Dolce & Gabbana Beauty Solar Glow. Pored dekorativnog dejstva na lice, proizvod neguje kožu i hidrira je: zahvaljujući prirodnom kompleksu mediteranskog sjaja na bazi hijaluronske kiseline, ekstrakta smokve i maslinovog ulja. Prema stručnjacima ovog brenda, tečna hajlajter formula se 60% sastoji od vode, tako da se gotovo ne oseća na koži.

Hajlajter u obliku rumenila daje koži sjaj, pa ako više volite suve teksture, ovaj proizvod je za vas. Paleta je dostupna u četiri para komplementarnih nijansi. Sastav hajlajtera sadrži posebne pigmente, tako da potrošnja bude ekonomična i dugo traje. Blistavi puderasti hajlajter dobro se meša i širi se po koži. Kolekcija sadrži i bronzere za lice, koji se mogu koristiti zajedno sa hajlajterima u paru da bi se stvorio efekat svetlosmeđeg preplanulog tena.

Lice reklamne kampanje bila je prelepa italijanska manekenka Bianca Balti, poznata muza dizajnera.

Najnovije