Tajna savršeno zavodljive, sjajne kože sada ti je nadohvat ruke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AURA (@auramakeup.eu)

Zaboravi na očigledne hajlajtere i grube svetlucave čestice koje se vide iz aviona, AURA je kreirala novi star proizvod za leto (i sva ostala godišnja doba): vreme je da upoznaš LIQUID HIGHLIGHTER FOR FACE & BODY.

Već na prvi dodir zaljubićeš se u njegovu laganu teksturu koja pruža prirodan sedefasti finiš za kožu nežnu poput bisera.

Novi AURA LIQUID HIGHLIGHTER FOR FACE & BODY je tečni gel koji na kožu prijanja poput pliša, daje ravnomernu laganu prekrivenost koja se lako kontroliše i ne ostavlja lepljivi trag te se savršeno kombinuje sa svim drugim vrstama makeupa.

Tečni hajlajter namenjen je i licu i telu, a pošto dolazi u luksuznoj staklenoj ambalaži sa pipetom lako se dozira i prilagođava svim tvojim željama. AURA LIQUID HIGHLIGHTER FOR FACE & BODY će u svega nekoliko kapi učiniti da ti sama i sve oko tebe zasija.

Baš kao i ti, AURA LIQUID HIGHLIGHTER FOR FACE & BODY je vrhunski multitasker koji može da se koristi na više načina, uvek sa savršenim rezultatom:

  • samostalno, na očišćenoj i tek hidriranoj koži za najprirodniji efekat
  • pomešan sa omiljenom kremom za lice i/ili telo za glass skin look
  • kao podloga koja će tvom omiljenom tečnom puderu dati suptilan sjaj, a celom licu svežinu
  • pomešan sa tečnim puderom za intenzivniju pokrivenost koja i dalje deluje izuzetno prirodno
  • kao klasičan hajlajter i završni korak makeupa sa ili bez konturisanja, na delovima lica i tela koja želiš dodatno da istakneš

PROMO

Najnovije