TikTok trik koji će vam pomoći da konturišete jagodice za svega 30 sekundi

Deluje čudno, ali radi!

Do sada sam toliko puta ponovila da je TikTok najbolja stvar koja nam se desila u poslednjih nekoliko godina da sam samoj sebi dosadila, ali zaista! Teško mi je da objasnim koliko sam zanimljivih, fascinantnih i korisnih stvari otkrila na ovoj mreži da sam sa lakoćom odustala od skoro svih drugih izvora raznovrsnih informacija (naravno, ne zaboravite digitalnu pismenost i zdrav razum ni u ovom slučaju). Ako recepte ostavim po strani, beauty trikovi su oni koji privlače najviše (moje) pažnje.

Poslednji u nizu, ali što bi se reklo, ne i najmanje koristan, jeste trik za konturisanje jagodica za koji vam je potrebno svega 30 sekundi i – selotejp. Pre nego što ostanete potpuno zgranuti, pogledajte na šta mislimo, isprobajte i otkrijte da ovaj čudan savet zapravo radi!

@serenalakkiss 💋 #contourhack #makeuphacks ♬ SexyBack – ilkan Gunuc & Clara Stegall

Zanimljivo, zar ne?

Prema našem mišljenju, ovaj trik je odličan za nešto “jači” makeup look, dakle, onaj večernji ili pak neki za posebne prilike, dok ga u dnevnim varijantama možete zaobići – no, naravno, vodite se svojim beauty navikama, stilom i ukusom. Svakako, dobro je znati da nam za savršeno konturisano lice à la Kim Kardashian više nije potrebno tako mnogo – niti vremena, niti umeća.  

Foto: Instagram

Priredila: I. T.

Najnovije