Trend velikih usana na nov način

Želite li oval-lining usne?

Oval-lining novi je trend povećanja usana koji se širi TikTokom, a koliko je postao popularan govori činjenica da je za vrlo kratko vreme postavljeni video sa uputstvom kako da se postigne željeni izgled pregledan više od 64 miliona puta. 

Ovaj način je veoma praktičan i dostupan svima, jedino što vam je potrebno je olovka za usne i vešti potezi, kojima ćete formirati zaobljeni oblik gornje usne, čineći da izgleda punije.

Odaberite olovku boje približne tonu vaših usana, blago naznačite oblik pre nego ih popunite bojom. Napravite male vertikalne oznake na amorovom luku i sredini donje usne, a zatim nacrtajte krug u centru usana, prelazeći sa obe strane ove dve oznake.

Koristeći pamučni štapić, obrišite višak olovke sa konture usana i bonus korak: nanesite sjaj na potpuno novi ovalni deo usana da biste naglasili efekat punog izgleda. To je bukvalno to.

Ovaj način povećanja usana vrlo je inspirativan zbog trenutnog efekta podizanja usana, naročito za one dame koje žarko žele da vide kako bi izgledale poput brojnih slavnih i onih manje poznatih sa napućenim, punim usnama, koje su ih dobile tako što su se podvrgle estetskoj intervenciji punjenja hijaluronom ili na neki drugi način. Ili, jednostavno želite da isprobate nešto novo, za neku posebnu priliku. A praznici su pred nama, te možete malo da se poigrate i sebe vidite u drugom svetlu.

@helinndoski Fuller Lips Hack using! Stop OVER-lining and start OVAL-lining! Using the @makeuprevolution IRL Lip Creme & Definer #IRLLip #makeuprevolution ♬ original sound – Helin Doski

Uostalom, šminka tome i služi.

Foto: Unsplash

Tekst: S.M.

 

Najnovije