Umesto muzikom, Lady Gaga se bavi kozmetikom

Vrele letnje dane pop diva provodi na svom imanju u vili  u Malibuu, ne mareći mnogo na nezadovoljstvo fanova koji čekaju promociju njenog novog albuma koji je objavila pre dva meseca. Lady Gaga se povukla u ilegalu kada je reč o muzičkoj karijeri i posvetila se promociji nove palete šminke iz kolekcije “Haus Labs”.

Ona je predstavila paletu senki u dvadeset nijansi. Reč je o olovkama za oči u obliku gela, upotpunivši svoj postojeći “beauty” asortiman koji čine senke, ruževe i sjajeve za usne. U kampanji za novitete ona je glavni protagonista, a kada je reč o senkama, kolorit je veoma raznorodan, od klasične crne i smeđe do eksperimentalnih boja, uključujući pastelnoplavu i šumsko-zelenu. A tu su i metalne nijanse – zlatna, srebrna i roze zlatna.

Uprkos tome što je trenutno energiju usmerila na svoju drugu ljubav zvanu kozmetika, sasvim je sigurno da će intrigantna Amerikanka obradovati i iznenaditi svoje verne obožavaoce nekim spektakularnim “live” performansom i spotom, tako da će fanovi brzo zaboraviti na to što ih je malo zapostavila i prepustiti se uživanju u umeću svoje omiljene pevačice.

Očigledno da je u svim sferama svojih interesovanja uspešna. Pre nekoliko dana su objavljene nominacije za MTV VMA muzičke nagrade, Gaga ubedljivo “vodi”, odnosno predvodnica je u nominacijama – ima ih čak devet.

Piše: Snežana Milošević

Najnovije