Portonovi
Lepota / Make Up

Valentino lansira dugoočekivanu liniju kozmetike

Zajednički projekat legendarne modne kuće i kozmetičkog giganta L’Oreal.

Glasine koje su kružile poslednjih nekoliko godina konačno su potvrđene – Valentino lansira kozmetičku liniju. Italijanska modna kuća udružila je snage sa francuskim kozmetičkim gigantom L’Oreal i priprema se za lansiranje sopstvene linije kozmetike. Zasad je najava na Instagram nalogu kuće vrlo lakonska i sadrži samo logo nove linije, te nekoliko postova i priča na opštu temu „Rečnik lepote“.

Takođe je kreiran zaseban Instagram nalog @valentino.beauty, čiji je sadržaj i dalje identičan postovima na glavnom nalogu brenda.

Prethodno je Valentino, zajedno sa L’Oreal-om, već proizvodio parfeme – muški i ženski mirisi brenda su uvek postali najprodavaniji. Sada će se u okviru saradnje pojaviti punopravna linija kozmetike. O proizvodima se još uvek ništa ne zna, ali ranije se pričalo da će biti uključeni proizvodi za šminkanje i novi mirisi, od kojih će jedan biti u saradnji sa Lady Gagom.

Možda su predstavnici modne kuće odlučili da slede primer svojih kolega iz Guccija, koji su prethodno uspešno lansirali liniju dekorativne kozmetike.  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Valentino Beauty (@valentino.beauty) onSep 12, 2020 at 10:00am PDT

Pročitajte još