Zaboravite crni krejon – ovo je boja koja će vas podmladiti!

Novi trik za osveženi look.

Crni krejon već decenijama se koristi za isticanje očiju, bez obzira na to da li želite da smokey eye učinite dramatičnijim ili pak da se poigrate sa vizuelnim utiskom – uz crnu olovku oči možete učiniti sitnijim ili krupnijim, što je savršeno za rešavanje ovakvih beauty problema.

No, kako se naš makeup put razvijao, shvatili smo da za unutrašnju, vodenu liniju oka mnogo bolje “radi” bela olovka jer čini naš pogled “otvorenijim”, svežijim i odmornijim. Danas, godinama kasnije, Victoria Beckham nas uverava da je zapravo nude olovka ono što nam je potrebno.

Zašto nude? Za početak, izgleda daleko prirodnije, što znači da je možete koristiti čak i kada uopšte niste našminkani, a kao takva, neutralisaće crvenilo i znake neispavanosti i umora, što dalje znači da dobijate odmoran pogled koji će instant osvežiti vaše lice (a znamo da svežina doprinosi mladolikosti, što su samo dodatni poeni, što se nas tiče). Uostalom, pogledajte razliku:

Uz ovaj makeup trik, nikada više nećete morati da brinete o tome da li ste se dovoljno naspavali (jer, da, dešavaće se da nećete) i da li vaš pogled odaje takav utisak da mrzite ceo svet. Zato, trk’ po svoj novi omiljeni makeup proizvod, nude olovku za oči!

Foto: Instagram / @victoriabeckhambeauty

Priredila: I. T.

Najnovije