10 krema protiv starenja koje zaista donose rezultate

Pravi dodaci vašoj večernjoj rutini nege kože.

Dok uživate u noćnom snu, vaša koža naporno radi i popravlja oštećenja. Zbog toga su sastavni deo večernje nege kože proizvodi za negu sa bogatim hidratantnim svojstvima.

Evo nekoliko korisnih saveta za izbor savršenog proizvoda, kao i najbolje anti-age kreme za lice koje će transformisati vašu kožu.

Jutarnja VS večernja nega

Ne postoji rutina nege kože koja je superiorna. Jutro je usmereno na zaštitu kože, tako da uvek treba da sadrži proizvod sa SPF. S druge strane, večernja nega ima za cilj da popravi kožu, zbog čega često sadrži proizvode sa bogatim sastavima i sjajnim aktivnim sastojcima.

Idealna noćna krema

Kao što je već spomenuto, noćne kreme su bogatije i sadrže sastojke koji popravljaju štetu nastalu tokom dana. Najidealniji dodatak rutini za negu kože posle 40. godine je krema protiv starenja koja će delovati protiv slobodnih radikala i učiniti kožu blistavom, mladom i čvršćom.

Ključni sastojci

Vitamini A, C i E pomažu da se saniraju štete nastale izlaganjem sunčevoj svetlosti i slobodnim radikalima. Stvarajući zaštitni štit, antioksidanti noćne kreme čine da koža izgleda blistavije. Peptidi vraćaju čvrstinu koži, istovremeno poboljšavajući njenu elastičnost i hidrataciju. Nijedan sastav se ne može smatrati potpunim bez hidratantnih sastojaka, kao što su hijaluronska kiselina, glicerin i shea maslac, koji čine kožu punijom i mlađom.

U galeriji pogledajte izbor krema koje će zaista dati željene rezultate!

harpersbazaar.gr

Najnovije