Harper's Bazaar Srbija

Eridan Beauty: Ekološki brend osvojio Francuskinje

Poznata domaća kozmetika sada osvaja i srca Parižanki svojom elegancijom i fokusom na prirodnu lepotu.

Pariz, grad svetlosti i mode, domaćin je nekih od najpoznatijih brendova na svetu. Međutim, među šarenolikom paletom etiketa koje osvajaju srca Parižanki, jedan brend se istakao svojom jedinstvenom estetikom i ekološkim pristupom – Eridan Beauty.

Smešten na prestižnoj adresi 43 Rue Étienne Marcel, Eridan Beauty je nedavno postao deo pariskog beauty pejzaža, dostupan od 1. marta. Njihov ulazak na francusku scenu obeležen je prezentacijom tokom Paris Fashion Week-a, gde su odmah osvojili simpatije Francuza. Jedan od ključnih razloga za ovu pozitivnu reakciju je njihov ekološki pristup i fokus na prirodnu lepotu, čemu se Francuzi posebno dive.

Estetika koja prati Eridan brend ne samo da odražava duh Pariza, već i izražava njihovu posvećenost kvalitetu za sve tipove kože. Tokom nedavnog fotografisanja novih proizvoda, francuski modeli su bili očarani kako izgledom pakovanja, tako i samih proizvoda. Posebno su se istakli preparati iz njihove Aluminium spa linije, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Brend najavljuje uzbudljive planove za budućnost, a detalji se još uvek drže u tajnosti. Jedino što možemo reći jeste da su u pitanju novi kontinenti. Ostanite u toku kako biste saznali više o ovom fascinantnom domaćem brendu koji osvaja Pariz i šire.

Promo

Najnovije