Hidrirana koža i tokom leta

Tokom leta često se izlažemo sunčevim zracima u želji da postignemo preplanuli ten. Međutim, boravak na suncu i izloženost UV zracima mogu dovesti do dehidratacije i hiperpigmentacije kože. Jedan od načina da vaša koža ostane zdrava i hidrirana je da unosite raznovrsno voće i povrće bogato antioksidansima i vitaminima, kao i dosta tečnosti.

Pored pravilne ishrane, treba imati na umu i upotrebu kozmetičkih proizvoda koji će pružiti lepotu i sjaj vašoj koži. U tome vam može pomoći Bio-Oil, ulje za negu kože i vodeći proizvod za ožiljke, strije i neujednačen ten, preporučen od strane lekara i farmaceuta širom sveta. Takođe, efikasno je i za kožu koja stari ili je dehidrirana usled čestog tuširanja, vremenskih uslova ili boravka u klimatizovanim prostorijama.

Moć ovog preparata leži u kombinaciji ekstrakata biljaka i vitamina suspendovanih u uljanoj bazi. Imajući u vidu da koža na površini stvara sloj prirodnog ulja kako bi zadržala vlagu, kada koristite proizvode na bazi ulja kao što je Bio-Oil, podržavate taj prirodni sloj i nadoknađujete ga. Osim toga, njegov revolucionarni sastojak PurCellin Oil™ menja uljanu konzistenciju, čineći ga nemasnim i laganim za nanošenje.

Pored ulja koje dolazi u bočicama od 25, 60, 125 i 200 ml, sada na tržištu možete pronaći i Bio-Oil Gel za Suvu Kožu od 50 i 100 ml. Za razliku od tradicionalnih proizvoda, kao što su kreme, losioni i puteri koji su sačinjeni prvenstveno od vode, Bio-Oil Gel se sastoji od 84% ulja, koje zajedno sa shea buterom, efikasno hidrira suvu i izuzetno osetljivu kožu. Veoma brzo se upija ne ostavljajući masne tragove, a čak i mala količina gela dovoljna je za vidno poboljšanje.

Najnovije