Jared Leto lansira beauty liniju

Slavni glumac pridružuje se brojnim kolegama koje imaju kozmetičke brendove.

Davno nas je osvojio šarmom i talentom, još devedesetih dok je igrao u coming of age dramskoj seriji Moj takozvani život, a onda i u filmu Rekvijem za snove. Pažljivo smo pratili raskošnu filmsku karijeru Jareda Leta i sve transformacije zahvaljujući kojima je došao na A – listu holivudskih glumaca (samo neki od filmova u kojima je briljirao su Gospodin Niko, Poglavlje 27Poslovni klub Dalas, Liga Pravde, Gučijevi, Morbius).

Zabavljao nas je i svojom muzikom – ostvario je zavidnu karijeru kao frontmen benda Thirty Seconds to Mars, a onda smo se zaljubili u njegova sve luđa pojavljivanja na crvenom tepihu, za šta je najzaslužnija saradnja sa modnom kućom Gucci, odnosno prijateljstvo sa kreativnim direktorom Alessandom Micheleom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

Sada je došlo vreme za, možda očekivan, sledeći korak – upliv u bjuti vode. Jared Leto otkrio je da lansira svoju kozmetičku liniju, Twentynine Palmsi tako stao rame uz rame sa ženskim, ali i nekoliko muških kolega kao što su Brad Pitt, Idris Elba i Harry Styles (još jedno Gucci lice). Iako nikad zapravo nije bio zainteresovan za kozmetiku, otkriva, uzbudila ga je ideja da ljudi vode računa o sebi na najprirodniji mogući način.

– Znam da sam početnik u ovome, ali to je najbolje mesto na kojem možete da budete, otkrio je glumac koga kad je kozmetika u pitanju isključivo zanimaju prirodni sastojci, od kojih je koristio, recimo, ekstrakt kruške i kaolin puder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

Twentynine Palms je linija od 11 proizvoda za negu koji pružaju negu za lice i telo, ali i preparate za kosu.

Glumac je serijom postova – tizera, gde ispisi podsećaju na meditativne poruke, najavio rodno neutralnu liniju koja u prodaji treba da se nađe 25. oktobra. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

Najnovije