Harper's Bazaar Srbija

Kako da imate kožu kao Hailey Bieber – prema Hailey Bieber

Manekenka-koja-je-postala-mogul deli svoje tajne za negu kože.

Hailey Bieber etablirala se kao jedna od najtraženijih modela današnjice, pojavljujući se u kampanjama za brendove kao što su Versace, Miu Miu i Saint Laurent. Dodavši još jednu stavku svom rezimeu, prošle godine je zakoračila u svet lepote lansiranjem svog brenda za negu  kože, Rhode.

Sa iskustvom u beauty industriji – i savršenim tonom i teksturom kože lica da to i dokaze, Hailey s pravom danas deli savete o nezi kože.

Budite nežni prema svojoj koži

„Nekada sam mislila da će isušivanje kože i nanošenje jačih proizvoda pomoći kod akni I bubuljica, ali sam definitivno naučila da svojoj koži treba da pristupite na najnežniji mogući način. Tretirajte je kao bebinu kožu. Morate da budete nežni pre nego što krenete ka jačim proizvodima, ako to želite.”

Manje je više

„Manje je definitivno više, i to je pristup koji koristimo u Rhodu. Mislim da nije potrebno mnogo za dobru rutinu nege kože – samo treba da imate nekoliko proizvoda za koje znate da rade posao za vas i koji su odlični u hidrataciji, sa jednostavnim, efikasnim sastojcima. Tri ključna proizvoda u mojoj rutini nege kože su: odličan hidratant, hidratantni serum i balzam za usne.”

Hidrirajte, hidrirajte, hidrirajte

„Hidratacija je ključna – ja sam neko ko se tera da pije dovoljno vode, ali svesno se trudim da ostanem što je moguće hidriranija. Jedna od najvećih zabluda koju sam primetila je da ljudi misle da ako imaju masnu kožu, ne moraju da je hidratizuju. Hidratacija vaše kože je neophodna – svima je potrebna. Radi se o pronalaženju proizvoda koji odgovaraju vašem tipu kože.”

Pronađite ono što vam najbolje odgovara

„Vaša koža je odraz toga kako se osećate iznutra. A od vitalnog je značaja slušati svoje telo jer ono zna šta mu se sviđa, a šta ne. Nisam neko ko se drži određene dijete, ali pridajem važnost ishrani za svoju krvnu grupu. Radi se o tome da znate šta je dobro za vas, jer su svi različiti i ne možemo da se poredimo jedni sa drugima. Sve dok nađete rutinu koja vam odgovara i čini vas srećnima, vaša koža će to ispoljavati”

Uvedite dobar peptid

Peptide Lip Treatment je stalni dodatak koji lako mogu da stavim u torbu ili džep. Naš Peptide Glazing Fluid je svestran, jer mogu da ga mešam sa svojim puderom, ali i da ga koristim kao highlighter i ujutru i uveče.”

Individualnost je vrhunski oblik lepote

„U današnjoj kulturi, sa društvenim medijima, lako je gledati druge ljude i upoređivati se sa određenim standardom. Ali osećam da je individualnost lepa i tako važna. I borila sam se, povremeno, da zadržim svoju individualnost. Na kraju krajeva, u redu je imati ta osećanja sumnje u sebe, svi prolaze kroz to. Samo zapamtite da niste sami.”

 

foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije