Tajne blistave kože Kate Moss

Voda sa limunom, valjak od žada i puno celera.

Zabave do zore Kate Moss ostavila je iza sebe, a sada britanska manekenka odlazi u krevet najkasnije u 11 sati i ustaje u 8 sati ujutro.

Gledajući zvezdu modnih pista, nemoguće je obuzdati uzdah divljenja: njena koža izgleda toliko sveže i mladalački da deluje kao plod photoshopa čak i u stvarnom životu. U nedavnom intervjuu, Kate je ispričala kako je uspela da sačuva svoju prirodnu lepotu i pored tako olujne mladosti.

Jutarnja rutina

Kate Moss počinje svoj dan čašom tople vode sa limunom, a zatim pije tradicionalnu kafu. Ujutro, manekenka radi jogu: instruktorka dolazi u njen dom. Ima i kućnu teretanu, ali njen brat tamo provodi više vremena nego ona. U frižideru, model uvek ima celer u velikim količinama i pravi sok za sve ukućane.

Šminka i nega kože

U običnom životu, Kate nanosi kremu, a zatim koristi bronzer, ruž za usne i maskaru. Pokušava da nikad ne zaboravi da skine šminku pre spavanja, jer mrzi osećaj jučerašnje šminke na licu. Model svakodnevno temeljno čisti i hidrira kožu, ali na odmoru i u slobodno vreme uživa u korišćenju svih vrsta seruma i maski sa svojom 17-godišnjom ćerkom. Kate je ljubitelj masaže, stručnjaci dolaze u njen dom kako ne bi gubila vreme u salonima. Obavezan sastojak njene torbice za šminku je valjak za lice od žada koji koristi često.

 foto:Bazaar.ru

Najnovije