Harper's Bazaar Srbija

Tweakments – nova reč u industriji lepote

Ankete pokazuju da više od polovine žena želi da suptilno poboljša nešto na svom licu ili telu.

Trendovi lepote se razvijaju uporedo sa pojavom novih tehnologija i komponenata koje koriste kozmetolozi i proizvođači kozmetike.

Ne tako davno, mnoge zvezde su radile primetne operacije na svom licu i telu kako bi povećale usne, grudi i istakle jagodice, dok danas svi teže prirodnoj lepoti i mladosti. Stoga se industrija lepote okreće novom trendu.

Nova reč u kozmetologiji poslednjih godina je „tweakments“, što se doslovno prevodi kao „dopuna“ ili „revizija“.

Ukratko, radi se o malim kozmetičkim neinvazivnim ili minimalno invazivnim postupcima koji ne zahtevaju hirurške intervencije i poboljšavaju izgled na takav način da je drugima teško da kažu da ste pribegli bilo kakvim procedurama, jer sve izgleda prirodno. 

Tweakments podrazumeva tretmane kao što su botoks, fileri, pilinzi kože, laser, podizanje kapaka i još mnogo toga. Oni su zamenili očigledne plastične operacije: previše istaknute usne, “mačje” oči i još mnogo toga. Glavni moto ovog pristupa u kozmetologiji je – što manje, to je bolje i prirodnije.

Zahvaljujući specijalnim tretmanima izgledate osveženo, podmlađeno i odmorno, kao da ste tek stigli sa odmora ili ste se, u najmanju ruku, zaljubili.

Glavna osobina ovih tretmana koji postaju sve popularniji je da prolaze gotovo bezbolno, ne zahtevaju puno vremena i donose brz prirodni rezultat. Slažete se, zvuči savršeno.

sheerluxe.com

Najnovije