Olivia Palermo već nosi najpoželjniju boju senke za oči

A nije još ni proleće!

S obzirom na to da se opasno približavamo zimi, naša pažnja usmerena je u pravcu najavljenih trendova koje ćemo tokom narednih meseci pomno pratiti i prilagođavati svom stilu i ukusu. Međutim, dok se mi, očekivano, odlučujemo sa raskošnije, tamnije nijanse ruževa i senki za oči, Olivia Palermo za nas ima nešto drugačiji predlog.

Poznata influenserka i osoba kojoj se rado “obraćamo” za bilo koji fashion ili beauty savet, čak i tokom sezone jesen/zima ostaje verna nežnim, pastelnim tonovima koji su uglavnom rezervisani za proleće. Pa ipak, iako ovo godišnje doba nije ni na vidiku, u Olivijinom slučaju to nikako ne znači da želi da se odrekne tonova koji joj dobro stoje, ali i koji čine da se ona sama oseća dobro.

Ako je sudeći prema Oliviji, najpoželjnija boja senke za oči ove zime biće nežna roze koja se može odlično ukombinovati sa rumenilom i sjajem za usne iste nijanse, za kreiranje jednostavnog, svežeg izgleda.

Uprkos činjenici da je ovakav minimalistički makeup look mahom rezervisan za dnevne varijante, jednako dobro se može nositi i u onim večernjim, ali i nadograditi u slučaju da u takvim prilikama više volite odvažnije nijanse.

Dopadala vam se ova ideja ili ne, jedno je sigurno – na ovaj način proleće može trajati cele godine, a to je osećaj koji mi definitivno želimo!

Foto: Profimedia, Instagram

Tekst: Harper’s Bazaar Srbija

Najnovije