3 zavodljiva parfema koja urednici Harper’s BAZAAR-a vole

Potentna doza 3 vrste vanile

MIRISNA TRADICIJA

DAVNE 1799. GODINE gospodin James Atkinsons otvorio je vrata svoje radnje stanovnicima i posetiocima Londona koji su bili u potrazi za mirisnim sapunima i parfemima. Tokom svog rada, James je u nekom trenutku imenovan za parfimera kraljevske porodice i od tada počinje slava ovog brenda. Ove jeseni, deo Atkinsons kolekcije moći ćete da kupite i kod nas, ekskluzivno u Jasmin parfimerijama, a za prvo predstavljanje odabrali smo jednu od novijih kreacija 44 Gerrard Street uniseks kolonjsku vodu. Ovo je aromatična citrusna kreacija sa notama limete, đumbira, eukaliptusa, ruže, orhideje, jasmina i i drvene baze.

Atkinsons 44 Gerrard Street edc 100ml, uskoro u prodaji

POPUT IKONE

Novi The Icon parfem pridružuje se već postojećoj Icon kolekciji kao prvi ženski parfem iz ove linije! Kreiran za urbane mlade žene koje znaju šta žele – te se za to i bore. Bergamot i crna ribizla dominiraju u gornjim notama koje potom slede cvetni eliksir od jasmina i cveta narandže. Vanila i mošus daju toplinu i prizvuk egzotike koji će zauvek ostati u sećanju.

Antonio Banderas The Icon edp 100ml, 3.855 dinara

POTENTNA DOZA 3 VRSTE VANILE

NOVI GODDESS PARFEM je jedinstven, gurmansko aromatični miris koji predvodi trio osobenih vrsta vanila biljke. Sve počinje od ručno sakupljenih zrna koja se pet do sedam nedelja suše na suncu a potom čuvaju u drvenim kutijama kako bi sazrela i razvila svoju prepoznatljivu slatku aromu. Tokom procesa stvaranja savršenog vanila akorda njoj se pridružuje esencije Provansanske lavande u kombinaciji zemljanih nota kakaa i đumbira, stvarajući aromatičnu ravnotežu svakoj vanili. Ovo je prva Burberry bočica koja može da se dopunjuje, inspirisana gabardenom na kutiji referenca je na dugogodišnju baštinu Burberry kuće.

Burberry Goddess edp 100ml,  19.390 dinara

Foto: Promo, Unsplash

Tekst: Harper’s Bazaar

Najnovije