Beskonačna snaga okeana: Ocean di Gioia

Popularna kolekcija Acqua di Gioia Armani Beauty predstavlja novi dodatak - cvetni buket sa vodenim notama dizajniran za dinamičnu ženu...

Nazvan Ocean di Gioia, ovaj ženstveni miris odaje počast plavim vodama okeana. Prema modnoj i beauty kući, vodeni cvetni miris je namenjen dinamičnoj, prirodnoj i šarmantnoj ženi, koja je u skladu sa sobom i prirodom. Parfimeri kompozicije su Marypierre Julien i Sonia Constant.

"Giorgio Armani slavi 10. godišnjicu Acqua di Gioia interpretacijom najvažnijeg elementa: okeana. Ocean di Gioia odaje počast živoj, radosnoj prirodi okeana. Kristalni cvetni miris izgrađen je oko vodene svežine jasmina i sočnih nota penušave kruške sa drvenom mošusnom bazom. Ocean di Gioia predstavlja ženu slobodnog duha koja je u skladu sa sobom i prirodom."

U gornjim notama parfema je sočna kruška, citrusi i zelene note, koje u kombinaciji sa jasminom, đurđevkom i ružom stvaraju svežu aromu, upotpunjenu kremastim notama mošusa i sandalovine.

Ocean di Gioia stiže u bočici istog oblika kao i prethodnici kolekcije Acqua di Gioia. Bočica je počast prirodi i prirodnoj ženstvenosti u viziji Giorgia Armanija. Zakrivljene linije, inspirisane oblicima prirode, kao i čist i strukturiran dizajn kreirani su kao otelotvorenje vizije Giorgio Armanija o suštinskoj eleganciji i modernosti. Sofisticirana, ali jednostavna flašica Ocean di Gioia ukrašena je pastelno plavim, zaobljenim zatvaračem dok je boja parfema svetloplava.

Ambasador novog mirisa je legendarni super model Barbara Palvin. Ocean di Gioia dostupan je u obliku toaletne vode od 30ml, 50ml i 100ml.

foto:Armani Beauty

Pročitaj još