Carolina Herrera lansira parfem za loše momke: Bad Boy

Carolina Herrera započinje novu avanturu sa Bad Boy, fascinantnim mirisom koji donosi mit večnog buntovništva u današnjicu.

On je neko ko se usuđuje prekršiti pravila i krenuti svojim sopstvenim putem. Ova nova ikona pobune ima dualnost u svom karakteru: snažan je i osetljiv; moćan i empatičan; herojski i ranjivi. Njegova hrabrost počiva na njegovoj sposobnosti da izrazi i deli svoja osećanja.

Bad Boy je oda buntovnicima koji se bore za svoje principe i verni su sopstvenom identitetu.

Slogan "Tako je dobro biti loš“, rezimira duh ove nove kreacije. Munja je simbol Bad Boy parfema, izražavajući junaštvo i snagu i postaje alegorija njegove ličnosti: nepredvidiva, neobična, privlačna i fascinantna.

Bad Boy zavodi i očarava tako brzo i precizno poput munje. Carolina Herrera de Báez, kreativna direktorka Carolina Herrera Fragrances, sarađivala je s parfimerima Quentin Bisch i Louise Turner prilikom kreiranja ove zadivljujuće arome. Ovaj kreativni duo uspeo je da stvori odličan parfem sa apsolutno intenzivnim i vedrim notama.

Bad Boy je orijentalni aromatični miris u kome su suprotnosti uvučene jedna u drugu: sjaj kadulje, zelenog bergamota i bibera pomešan je sa senzualnom tonkom, kakaom i amberom.

Bad Boy svesno izražava svetlost i senke prirode savremenog čoveka. Koncepcija i dizajn bočice u obliku munje bili su izazov. Njegova smela i upečatljiva estetika objedinjuje sve karakteristike Bad Boy-a.

Munje su obučene u sofisticiranu i tajanstvenu ponoćno plavu boju, čvrsto stojeći na zlatnoj bazi.

Fascinacija koju Bad Boy stvara je ogromna. On šeta ulicama Njujorka a iza njega više ništa ne ostaje isto. Oblikuje grad dok ide, stvarajući magnetizam kome niko ne može odoleti. On privlači sve, ne prolazi neopaženo. Zrači električnom svetlošću koja ga čini posebnim i jedinstvenim.

Britanski glumac Ed Skrein je zaštitno lice parfema i povećava vrednosti istinskog „lošeg momka“. Podsetimo da Carolina Herrera ima već proslavljeni parfem Good Girl, čije je lice poznati supermodel Karlie Kloss.

Za svaku "dobru" devojku sigurno postoji "loš" momak - it’s a match!

Pročitaj još iz kategorije Parfemi