Christy Turlington i njen suprug Edward Burns u reklamnoj kampanji „Eternity“ Calvin Klein

Nakon 30 godina, Christi Turlington ponovo predstavlja legendarni parfem – ovaj put sa suprugom Edvardom Burnsom.

Calvin Klein Fragrances, otkrio je globalnu reklamnu kampanju za Eternity Calvin Klein – u kojoj glumi Christi Turlington, zajedno sa svojim suprugom Edvardom Burnsom. Kampanja promoviše lansiranje muškog parfema Eternity Cologne i Eternity Eau Fresh koji je namenjen ženama.

Christy Turlington je glumila u prvoj reklamnoj kampanji „Eternity“, kada je debitovala 1988. Edvard Burns, reditelj, pisac, producent i glumac, pojavio se pored supruge u kampanjama 2014. i 2016. godine.

Simona Cattaneo, predsednik luksuznih brendova kompanije Coty, kaže: „Oduševljeni smo što možemo da pozdravimo takav par i proslavimo sledeće poglavlje Eternity Calvin Klein koje nastavlja svoje nasleđe kao jedan od najomiljenijih mirisa…“

Sa novom kampanjom, Eternity i dalje slavi bezvremensku ljubav i njene romantične vrednosti koje ostaju nepromenjene.

Govoreći u zajedničkoj izjavi, Turlington i Burns su rekli: „Posle snimanja prve kampanje „Eternity“ Calvin Klein pre više od 30 godina, zadovoljstvo je ponovo sarađivati sa Calvin Klein-om i nastaviti biti deo istorije takvog legendarnog mirisa. Počastvovani smo što smo deo ove nove kampanje kojom se slavi naš odnos sa „Eternity“  Calvin Klein.“

Reklamnu kampanju na plaži snimio je režiser i fotograf, Matt Lambert. Zaljubljeni par pozirao je uz note ljubavne pesme „Unchained Melody“  – Lykke Li.

beautypackaging.com

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CALVIN KLEIN (@calvinklein) onAug 3, 2020 at 6:02am PDT

Najnovije