Gaultier Divine: Parfem za heroine novog doba

Ja sam žena, šta je božanstvenije od toga?

Eve sadašnjeg trenutka, Madone današnjice, old school dive I savremene kraljice … od 1976, strast Jean Paul Gaultier-a bila je da odeva i razodeva žene, proslavljajući jedinstvenost svake od njih upravo kroz njihove različitosti. Ko su te Gaultier žene? Sve žene! One koje žive po svojim pravilima i same ispisuju poglavlja sopstvenih života. Revolucionarno? Moćno? Još bolje od toga! Hrabre žene, koje su ponosno i nedvosmisleno svoje.

JA SAM ŽENA, ŠTA JE BOŽANSTVENIJE OD TOGA?

30 godina nakon lansiranja prvog parfema kuće JPG – Classique, poznavaoci bi mogli reći, Jean Paul Gaultier na kvintesenciji svog nasleđa stara novi miris koji slavi novu ženstvenost: pluralizam, senzualnost, slobodu, koje su, čini se, potrebnije nego ikad. Beskompromisno šik. Neverovatno smelo. Božanstveno ženstveno.

“Budi to što jesi! Ali ne tako!” Od početka sveta, društvo je nametalo ženi kako da se ponaša i kako da bude žena.

Slaveći svako viđenje ženstvenosti, prigrlivši slobodu da se bude drugačiji, Gaultier Divine žene se oslobađaju klišea koje nameću polovi i slave svoju jedinstvenost.. Seksipilnije, buntovnije, ljudske, božanske; ova hodajuća božanstva neprimetno kombinuju jedinstvenost i različitost u istom korsetu..

DIVINE, TO JE SLANI POLJUBAC…

To je osećaj koji ovaj neponovljivi, solarni parfem, ostavlja na koži. Cvetni i sladak, sa daškom morske svežine, kreirao ga je slavni Quentin Bisch. Veganski, cruelty free, sa 90% prirodnih sastojaka dobijenih etičkim putem, ova božanstvena formula pravi je dragulj sadašnjeg trenutka.

Fluidno i senzualno smenjivanje dva osnovna mirisna akorda, cvetnog i gurmanskog, uronjeno je u slane treptaje … prelepo, solarno, spektakularno, à la Gaultier, ljiljan pokazuje svoju raskoš u buketu belog cveća, dok savršeno balasnirana kremasta puslica donosi slast. 

Neodoljiva zavisnost, u kontrastu sa slanim morskim povetarcem, kao da baca čini u mirisnom tragu koji ovaj parfem ostavlja..

Iznenađujuć, opojan, očaravajuć, jednostavno božanstven.

ZLATNI STATEMENT KOMAD

Prikazavši na pisti, odevni predmet koji je društvo tako dugo sakrivalo ispod ženske odeće, Jean-Paul Gaultier transformisao je isključivi lingerie piece u provokativni statement komad popularne kulture.  Voluminozno, zaobljeno, još zaobljenije…za sve žene sa karakterom, Gaultier Divine obline, za svakog su ko ume da ih nosi, bez obzira koliko su naglašene! I dalje konusni, ali oduvek kultni, Gaultier Divine’s korset nije više delikatan komad, nego dragi kamen i symbol ženske moći. Proslavlja Ženu kao identitet JPG Brenda. Bočica, koja sada može nebrojeno puta da se dopunjava, upakovana je u kultnu metalnu kutiju koja je  beskrajno pročišćena, I sija pod vrelim I zadivljujućim suncem.

LIČNOST GAULTIER BOGINJE

Glumica, manekenka, aktivistkinja, zagovornica socijalne pravde i feministkinja, bila je jedna od najuticajnijih tinejdžerki časopisa Time 2016. Diplomirala na Harvardu, osmislila je platformu Eighteen x 18 za podsticanje mladih ljudi iz SAD da glasaju, Jara Šahidi ima mnogo različitih uloga. Potpuno posvećena i savršena inkarnacija vrednosti brenda, ona snažno promoviše pravo svake žene da se oseća lepom, jedinstvenom, ponosnom na svoje različitosti isebe samu. Ko bi mogao biti više božanski prikladan za ovu veličanstvenu Gaultier proslavu?

Blistava i uvek blistava, u korsetu koji su kreirali ateljei visoke mode Jean-Paul Gaultier-a, ova afroamerička i iranska boginja okružena je drugim ženskim božanstvima: Lola Rodriquez, Thando Hopa, Tess McMillan, Janet Jumbo and Ana Elisa de Brito, zato što nijedna zvezda ne sija sama. Ove izuzetne i hrabre žene slave svoju jedinstvenost i pozivaju žene da same sebe proglase Božanstvenim.

FILM

U izmaštanom epskom univerzumu, ušuškanom u srcu mitskog sunca, ove muze preuzimaju stvari u svoje ruke. Bacite im flašu u more i brzo će shvatiti koja je brzina krstarenja: upozorenje za oluju za Raphaela Dioga, ipak! Kapetan admiral na brodu – Le Male Elixir. Produkcijski dragulj, ova kampanja sadrži i pravo  muzičko blago: po prvi put, Casta Diva, ariju koja je zaštitni znak Žan Pola Gotjea, tumači božanska Marija Kalas i remiksuje Massive Attack.

Promo

Najnovije