Harper's Bazaar Srbija

Lady Gaga simbolizuje samopouzdanje i individualnost u kampanji novog parfema Valentino

Lepša nego ikad, ekscentrična pop zvezda protagonista je nove reklamne kampanje za parfem Voce Viva.

Ekscentrična Lady Gaga glumi u filmu, novoj reklamnoj kampanji o Valentino mirisu, “Voce Viva”. Film je snimljen tokom karantina u Los Anđelesu, saradnja je umetničkog direktora Valentina, Pierpaola Picciolia i rediteljke Harmony Korin.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) onSep 17, 2020 at 9:17am PDT

U prvom planu se vidi Gaga obučena u Valentino haljinu u šumi blizu Los Anđelesa. “Osećala sam se snažno i živo, slušajući kako mi glas odjekuje u šumi dok sam pevala u ovoj haljini. To me je podsetilo na moju slobodu i kako mogu da doživim magiju koju želim svima”, rekla je Gaga.

Gaga peva laganu verziju „Sine From Above“ sa svog poslednjeg albuma Chromatica, a zatim je prati hor glasova i različitih lica. Iako je poznata po svom ekscentričnom izgledu, Gaga u videu ima minimalnu šminku. Akcenat je na obrvama i besprekornoj koži, dok su joj usne blago naglašene karminom u ružičastoj nijansi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) onSep 17, 2020 at 8:05am PDT

Krajnji rezultat Piccioli opisuje kao „proslavu jednakosti“. Film sa porukom „Moj glas, moja snaga“ poziva „ljude da svojim glasom dele svoje vrednosti, različitost i uverenja“, navodi kuća. “Moj glas je ono za šta se zalažem, ono zbog čega zvučim, to je izjava moje individualnosti. Glas je živ. Ima svoj život. To je sila prirode. Priroda je jaka. Važno je kako je koristiš “, kaže Gaga.

Parfem Voce Viva novo je “toplo” aromatično stvaralaštvo poznate kuće. Sadrži note italijanskog bergamota, cveta narandže, vanile i kristalne mahovine. Na bočici se nalaze ikonični detalji brenda. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) onSep 17, 2020 at 10:06am PDT

Najnovije