Made with Love – kako nastaju Dior parfemi

„Posle žena, cveće je najomiljenija stvar na svetu“ – François Demachy.

Još jedan luksuzni miris dodat je kolekciji parfema Dior. Novi J’Adore Eau de Parfum Infinissime sa potpisom poznatog parfimera, François Demachyja, urezuje svoj put, ističući njegovu jedinstvenu filozofiju, koja izražava moć, slobodu i senzualnost.

Bujna i senzualna ruža Centifolia širi svoj jedinstveni intenzitet i koegzistira sa belim cvetovima – slatkim jasminom u pratnji svežeg đurđevka. Mekan, blistav i svetao ilang-ilang trenutno osvetljava kompoziciju. Iako je stari J ‘Adore prisutan, opipljiv i prepoznatljiv, jasno je da je na neki način drugačiji: jedan cvet je ukrao pažnju u ovom buketu tako što ga je potpuno promenio. Ovaj legendarni cvet, koji je sinonim za nagoveštaj i ženstvenost, intenzivne emocije i želju je ljiljan.

„Poslednji sunčevi zraci nestaju nad Clos de Callian i Domaine de Manon. Na ovim imanjima u zemlji Grasse, udaljenoj nekoliko kilometara i posvećenoj gajenju mirisnih cvetova, kolekcionari samopouzdano uklanjaju grozdove belih cvetova sa stabljika. Kuća Dior odlučnija je nego ikad da kreira svoje mirise sa najplemenitijim cvetovima Grassa. U tom cilju, oni nisu samo podržali i podstakli obnavljanje ovog zahtevnog cveta, već su takođe odlučili da koriste tehniku ekstrakcije. Ova tradicionalna tehnika oduzima puno vremena i zahteva veliku veštinu kako bi se izbeglo pregrevanje ili propadanje biljke, kako bi se održala što bliže tačnoj aromi koja potiče od ovog dragocenog cveta.”

Najnovije