Nakon kafe, stiže i parfem: Wildly Me otkriva divlju stranu Millie Bobby Brown

Beauty brend Florence by Mills lansira prvi parfem.

Beauty brend Millie Bobby Brown, Florence by Mills, lansira prvi parfem, Wildly Me, kako bi proslavio glumičin ulazak u zrelije doba.

Upakovan u bočicu od peskiranog stakla, miris predstavlja elegantan prelaz od girly-girl estetike koja krasi pakovanja glumičinih skincare i mejkap proizvoda.

– Zaista sam želela da nađem miris koji asocira na čisto i asocira na moju tranziciju iz tinejdžerskog u zrelije doba. Pasionirana sam baštovanka i zaljubljenica u parfeme, pa sam želela da spojim svoje dve strasti u jedan sveži cvetni miris, ispričala je Milly u press saopštenju.

Parfem je nastajao dve godine.

– Wildly Me priča moju priču i govori o pronalaženju svog puta, nešto slično cvetanju duvnog cveta. Uzbuđena sam što konačno mogu da podelim svoju strast sa Flo familijom, istakla je glumica.

Wildly Me miris sadrži note bergamota, ljubičice, žalfije i lavande i u savršenoj je kombinaciji sa ljubičastom floralnom dekoracijom na bočici. Zasad mogu da ga nabave samo oni koji su bili na listi čekanja, po ceni od 24 do 65 američkih dolara, dok će se u slobodnoj prodaji naći od šestog septembra na sajtu Florence By Mills.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije