Parfem o kom se priča: Creed “Wind flowers” osvojio publiku u regionu

U Beogradu je sinoć predstavljen novi miris inspirisan snagom pokreta balerine kroz vetar.

Sinoć je u Beogradu održana promocija parfema “Wind flowers” kuće Creed. Inspiraciju za ovu mirisnu notu Olivier Creed našao je u jedinstvenoj kombinaciji gracioznosti i snage pokreta balerine kroz vetar.

Tako je stvorio predivan svetlucavi cvetni miris sa magičnim tonovima koji podsećaju na lagani drveni nugat.  

Miloš Milutinović 

– Nakon Londona, Majamija, Dubaija, Beograd je četvrti grad u kome je predstavljen ovaj miris. Čast mi je što smo u našem gradu, pred gostima iz celog regiona, imali mogućnost da dočaramo deo svetskog glamura i sjaja mirisne avanture kuće Creed, rekao je Miloš Milutinović, direktor DP Lux grupe. 

Petar Benčina i Tamara Dragičević 

Stvaranje novog parfema predstavlja poseban događaj kako za mene tako i za Creed. Nova mirisna nota u kojoj večeras, nadam se, uživate, pokrenuće vas, navesti da osetite strast moći, karakter, rekla je Stojka Glazer, predstavnica kuće Creed i dodala:

Stojka Glazer 

Ovaj univerzalni parfem inspirisan je gracioznošću i snagom plesa u pokretu. To je zavodljiv i osvežavajući miris dugovečnosti, koji se zadržava na koži i sa kojim se sve dame mogu poistovetiti”, istakla je. 

Na glamuroznoj i prefinjenoj promociji parfema “Wind Flowers”, koja je upriličena u restoranu “Salon 1905” prisustvovali su mnogobrojni gosti iz regiona i zemlje.

Dragana Kosjerina 

Samo neke od zvanica bile su Jelena Gavrilović, Biljana Tipsarević, Sergej Ćetković, Tamara Dragićević, Nina Janković, Petar Benčina, Dragana Kosjerina, Dragana Mićalović, Ena Luna.

Ena Luna 

Promociju su svojim prisustvom uveličali mediji iz regiona, kao i poznati influenseri Sonja Kovač, Erna Saveljić, Sandra Mitrović, Ksenija Bulatović, Antonia Gigovska i mnogi drugi. 

Prostor restorana bio je ispunjen toplim cvetnim i voćnim mirisnim notama najnovijeg remek-dela parfemske kuće Creed.

Biljana Tipsarević sa prijateljicom

Kroz baletski performans primabalerine Tatjane Tatić i Nicole Bianco gosti su imali priliku da na autentičan način dožive inspiraciju kreatora parfema “Wind flowers”, a kroz recepturu, samo za ovu priliku, kreiran je kolač kao omaž parfemu, u čijem su ukusu svi uživali.

Dragana Mićalović 

U daljem nastavku zabavnog dela programa, gosti su bili prepušteni laganim notama gudačkog kvarteta.  

Fotografije: Promo 

 

 

Najnovije