Poput čarolije: novi Gucci Bloom Profumo di Fiori

Žene koje ga nose očaraće ovaj svet!

Novi miris zajedno sa novom kampanjom dolazi u porodicu Gucci Bloom sa Anjelicom Huston, Florence Welch, Jodie Turner-Smith i Susie Cave u glavnim ulogama.

„Kada sam zamislio novu kampanju Gucci Bloom, razmišljao sam o tajnom svetu ženske osetljivosti i kako se ona odnosi na prirodu. Ovaj svet čini iluzija moći cveća koja žene karakteriše kao svetice. To je svet u kojem je vreme zamenjeno šarmom i magijom, koji predstavlja sam miris“. Alessandro Michele.

Novi Gucci Bloom Profumo di Fiori debituje zajedno sa futurističkom kampanjom u bašti snova u kojoj magija cveta. Cvetajući iz kreativnosti Alessandra Michelea, njegova inovativna vizija briše granice između dva univerzuma: nadrealna zemlja koja se sudara sa stvarnošću.

U glavnim ulogama su četiri moderne žene - rediteljka i glumica Anjelica Huston, pevačica Florence Welch, glumica i model Jodie Turner-Smith i dizajnerka Susie Cave - kampanja prikazuje istinsko srce Bloom-a, nudeći istraživanje fantazije i identiteta koji odražava jarko cveće, zaštitni znak kompanije Gucci Bloom Profumo di Fiori.

Gucci Bloom: priča iza parfema

Prvi parfem u potpunosti zasnovan na viziji Alessandra Michelea, Gucci Bloom Eau de Parfum inspirisan je idejom apsolutne autentičnosti, slobodom da budete ono što želite. Parfimer Alberto Morillas, pod vođstvom Alessandra Michelea, stvorio je miris koji, kako mu samo ime govori, pruža vrt pun cveća koji karakterišu trostruki ekstrakt pupoljaka jasmina, tuberoze i puzavice Rangoon. Proslavljajući vitalnost i raznolikost onih koji se poistovećuju sa modernom filozofijom kuće, svi parfemi Gucci Bloom upućeni su onima koji doživljavaju život i njegove plodove kako bi „procvetali“ u svom pravom ja. Žive kako bi stvorili trenutke za pamćenje, delili priče i bili inspirisani predmetima, kulturom i umetnošću kojima su odlučili da se okruže. Poput parfema koji nosi ovo ime, žene Gucci Bloom cvetaju na prirodan, izražajan i jedinstven način, bez konvencionalnih ograničenja.

"Parfem je poput čarolije, a žene koje ga nose očaravaju ljude. U ovom slučaju cveće deluje kao posrednik u ovoj čaroliji i Gucci Bloom Profumo di Fiori je moćan razgovor sa njima. Pustiti cveće da govori neustrašivo bio je pravi izazov kada smo Alberto Morillas i ja kreirali ovaj miris.“ Alessandro Michele.

Gucci Bloom Profumo di Fiori ponovo je uhvatio viziju Alessandra Michelea zahvaljujući majstoru parfimera Albertu Morillasu. Ostajući veran sastojcima parfemske vode Gucci Bloom, novi miris sadrži prirodno zelenilo, bogat kvalitet cveća i kremastu dubinu Tuberoze. Nudeći glamurozan dodir sa prelepim belim cvetnim potpisom Bloom Eau de Parfum, Profumo di Fiori oslobađa zavisan i dinamičan magnetizam esencije tuberoze, pomešan  sa zatvorenim pupoljcima jasmina Sambaca i jasmine Absolute. Obogaćen je teksturama Ilang Ilanga, a njegovu toplinu proširuju bogati talas sandalovine i glatka kremasta nota Sun Drenched Woody. Koren irisa se kombinuje sa smolastom toplinom benzoina i ublažen je senzualnim oblakom mošusnih nota.

 

Pročitajte još

Pročitaj još