Spoj realnosti i fantazije sa Miley Cyrus

Nova kampanja za Gucci Flora Gorgeous Orchid Eau de Parfum

Miley Cyrus

Pevačica Miley Cyrus je zaštitno lice najnovijeg Gucci parfema, Flora Gorgeous Orchid Eau de Parfum. Kampanju je osmislio Sabato De Sarno, dok je fotograf Tyler Mitchell savršeno uhvatio esenciju Miley svojim objektivom. Reklama prikazuje nestvaran spoj realnosti i fantazije, sa Miley Cyrus u snolikom ambijentu punom živopisnog cveća. Prethodno, zvezda je bila lice brendove reklame za Gorgeous Jasmine.

Dobitnica Gremija pozira u sivom topu i kožnim šortsovima dok se opušta u ambijentu prepunom cveća. U reklami se čuje njen hit dok ona šeta kroz vrt i skače u bazen, da bi se potom pojavila sa ikoničnim znakom u pozadini.

Miley Cyrus

Gucci Flora Gorgeous Orchid je cvetni miris koji spaja kontraste i harmonije. Otvara se sa slatkim i kremastim duo vanile, prati ga cvetna vanilija orhideja, a završava se osvežavajućim ozonskim akordom. Ova inovativna kombinacija vanile i ozonskog akorda stvara privlačnu, senzualnu i osvežavajuću aromu koja inspiriše nosioce da prihvate svoje jedinstvene osobine. Gurmanski kvalitet dolazi do izražaja zahvaljujući vanili, a uravnotežen je morskim notama.

Miley Cyrus

Prelepo dizajnirana bočica parfema, ukrašena cvetnim motivima na žutoj pozadini, predstavlja dobrodošao dodatak ostalim Flora parfemima.

Gucci Flora parfem je prvi put predstavljen 1966. godine, a inspirisan je specijalnim cvetnim printom dizajniranim za princezu Grace od Monaka. Cvetni motiv, koji je stvorio umetnik Vittorio Accornero, postao je sinonim za eleganciju i luksuz, i od tada je često korišćen u Gucci kolekcijama.

Tokom decenija, Flora linija parfema je evoluirala, uvodeći razne varijacije i interpretacije osnovne cvetne teme. Svaka verzija Flora parfema nudi jedinstveno mirisno iskustvo, ali zadržava prepoznatljiv, sofisticiran karakter koji je postao zaštitni znak ove linije.

Najnoviji dodatak, Flora Gorgeous Orchid, nastavlja tradiciju luksuza i elegancije, spajajući moderne note sa klasičnim cvetnim motivima, čineći ga savršenim izborom za one koji žele da istaknu svoju individualnost i stil.

Foto: Promo Gucci

Najnovije