Zavodljiviji. Glamurozniji. Senzualniji nego ikada: FAME, novi intenzivni miris kuće Rabanne

Istinska senzualnost pretočena u bočicu.

Od 2022. godine, FAME je sinonim za glamuroznu Parižanku: devojku razigranog duha, koja živi život punim plućima, osnažena uverenjem da je ona prava zvezda svog života.

Ove godine, naša  devojka se menja uz FAME Parfum: intenzivan izraz ženske senzualnosti koji otkriva njenu najzanosniju stranu. Zavodljivije. Još glamuroznije. Senzualnije nego ikada, FAME Parfum u moćnom chipre drvenastom cvetu sa nezaboravnim pariskim tvistom.

Napravljen je od najdragocenijih, etički dobijenih sastojaka, kreirali su ga svetski poznati parfimeri Dore Baghriche, Marie Salamagne i Alberto Morillas. FAME Parfum by Rabanne razvija se sa izuzetnom mekoćom kako bi otkrio opojnu senzualnost koja budi zvezdu u Vama.

FAME PARFUM: MIRIS NEODOLJIVE SENZUALNOSTI

Inspirisana magnetizmom Pariza, prestonicom tajni zavođenja, ona gospodari tamom, i samouvereno plovi kroz noć mameći uzdahe. U spoju ležernog pariskog stila i blistavog samopouzdanja, FAME Parfum žena otkriva novi i fantastičan, aspekt privlačnosti I ponovo sva svetla padaju na nju. Ogrnuta mirisom senzualnosti, ona krči put ka samopouzdanoj ženstvenosti i rasplamsava nezadrživu želju.

Ona je zvezda. Ona je neodoljiva. Ona je FAME.

Istinska reinkarnacija Fame žene je američka glumica Elle Fanning 

DRAGOCENA KOMPOZICIJA.

Svetski poznati parfimeri Dora Baghriche, Marie Salamagne i Alberto Morillas okupili su se da bi svojim iskustvom, i kreativnom vizijom, ovaplotili zadivljujući duh žene nove generacije, u  bočici parfema futurističkog dizajna. Rezultat je izrazito sofisticirana mešavina koja odražava neustrašivu i magnetnu privlačnost moderne ženstvenosti.

Oslobađajući individualnost sa svakom kapljicom, chipre cvetno-voćna mešavina FAME EDT se transformiše u novi FAME PARFUM: izuzetna evolucija, koja donosi intenzivniju i zaraznu chipre drveno-cvetnu inkarnaciju.

Na vrhu, kremasti tamjan, koji je zaštitni znak FAME, pulsira hipnotičkim efektom. U srcu, trio jasmina skrojen za Rabanne, upleten je u esenciju koja otkriva blistavu jasnoću samog cveta. Konačno, baza donosi novootkriveni intenzitet i bogatstvo: Mineralni mošus, poznat kao Helvetolide®, dodaje meki aspekt, sa primesama  kruške i glatkim podtonovima ćilibara, koji odišu neodoljivom gurmanskom privlačnošću.

Danas, sutra i zauvek, žena FAME Parfum prihvata kao svoj novi identitet i dopušta da njene najprivlačnije osobine zablistaju.

TAMNIJI, ZAVODLJIVIJI DIZAJN: NOVO POGLAVLJE ZA KULTNE RABANNE METALNE DETALJE

Da bi se dočarala intenzivna senzualnost FAME parfema, klasična FAME bočica je obogaćena novim dizajnom. Originalna haljina FAME – inspirisana Rabanneovim legendarnim metalik detaljima i torbom iz 1969. – ostaje ista.

Da bi se prenela zavodljivost mirisa  i ispričala priča o noćnim avanturama, originalna bočica je ukrašena sjajnom crnom haljinom. Kao dragoceni nakit, FAME Parfum bočica je poput boce šampanjca sa zlatnom sadržinom.

ELLE FANNING: LICE OSNAŽENE SENZUALNOSTI

Sasvim sigurno najveća zvezda svoje generacije, Elle Fanning se vraća da ovog puta udahne nesputanu senzualnost novoj FAME Parfum ženi. Sa samo 25 godina, već je osvojila međunarodna priznanja opsežnom filmografijom koja uključuje Maleficent i njen nastavak, kao i The Beguiled Sofije Coppole. Nakon što se pojavila kao kraljica Katarina II u Huluovoj seriji The Great, dobila je nominaciju za Primetime Emi nagradu, dve nominacije za Zlatni globus i tri nominacije Udruženja filmskih glumaca. Kao dvadesetjednogodišnjakinja, u 2019, bila je najmlađi žiri Kanskog festivala u istoriji. 

Samouverena, intrigantna i senzualna, ona je savršena brend ambasdorka FAME parfema, žena koja inspiriše druge, širom sveta. 

FAME PARFUM: IZRAĐEN OD NAJDRAGOCENJIH, ODRŽIVIH SASTOJKA

Veran Rabanne-ovoj posvećenosti oblikovanju bolje budućnosti, FAME Parfum je svesno formulisan miris koji sadrži prirodne sastojke, etički dobijenih u saradnji sa lokalnim partnerima iz celog sveta i iskorišćenih putem pionirskih procesa zelene ekstrakcije

U stvaranju FAME Parfum, Rabanne je sarađivao sa Firmenichom, u svetu poznatom po svojoj etici. U okviru FAME Parfuma, je i Fairvild Certified tamjan, dobijen održivo i odgovorno iz Somalilenda, ekstrahovan na niskim temperaturama i destilovan na kratko, kako bi se sačuvao identitet sirovine i dobio specifičan deo ekstrakta.

Triptih jasmina, skrojen po meri, po meri donosi tri različita kvaliteta: jasmin Grandiflorum Essence iz Grassa, Jasmin Sambac Absolute iz Indije i Jasmin Grandiflorum Absolute iz Egipta. Sa ovim triom, Rabanne otvara novu eru u parfimerstvu, sa prvom esencijom jasmina dobijenom tečnom tehnologijom koja rezultira aromom što vernijom mirisu samog cveta.

Fotografije: Promo, Instagram 

Najnovije